Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sala

På vår begravningsbyrå i Sala möter du Anna Sjöström. Hon hjälper till att ordna alla sorters begravningar och gravsättningar. Vi utgår alltid från dina önskemål och finns med dig hela vägen från dödsfall till gravsättning.

Klicka här för att kontakta oss
Måndag - Fredag 09:30-16:00

Vi kan vara på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Drottninggatan 13 733 30 Sala

Vita Arkivet

Vad vill du ska hända med ditt husdjur när du inte längre finns? Berätta för dina anhöriga i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill. 

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Sala

Anna Sjöström
Anna Sjöström
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Lokala samarbeten i Sala

Vi har samarbete med cateringfirman Kryddan och blomsterhandeln Bergs. Tillsammans med kunden så skräddarsyr vi menyn och blommorna för att begravningen ska bli så personlig som möjligt.

Samarbete med Familjens jurist

Vi har ett samarbete med Familjens Jurist i Sala som sitter i samma lokaler som oss. Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå som hjälper kunder med privat- och familjejuridik såsom bouppteckningar, skriva testamenten eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Sala

Fonus begravningsbyrå i Sala ligger vid stora torget mellan Handelns banken och Apoteket Renen på Drottninggatan 13. Vi täcker upp Västerfärnebo, Fläckebo, Möklinta, Heby, Morgongåva och Ramstå.

Varmt välkommen att kontakta Fonus i Sala!

Måndag - Fredag 09:30-16:00

Vi kan vara på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sala

Besök webbsida