Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sala

På vår begravningsbyrå i Sala möter du Anna Sjöström. Hon hjälper till att ordna alla sorters begravningar och gravsättningar. Vi utgår alltid från dina önskemål och finns med dig hela vägen från dödsfall till gravsättning.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:30-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Drottninggatan 13 733 30 Sala

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Sala

Anna Sjöström
Anna Sjöström
Kundrådgivare/Representant

Samarbete med Familjens jurist

Vi har ett samarbete med Familjens Jurist i Sala. Familjens jurist är Sveriges största juristbyrå som hjälper kunder med privat- och familjejuridik. Ofta är det juristen Belinda Östman från Köping som är på plats på vår begravningsbyrå och tar emot våra kunder. Belinda hjälper dig med att göra bouppteckningar, skriva testamenten eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Sala

Vi har samarbete med cateringfirman Kryddan och blomsterhandeln Bergs. Tillsammans med kunden så skräddarsyr vi menyn och blommorna för att begravningen ska bli så personlig som möjligt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Sala

Fonus begravningsbyrå i Sala ligger vid stora torget mellan Handelns banken och Apoteket Renen på Drottninggatan 13. Vi täcker upp Västerfärnebo, Fläckebo, Möklinta, Heby, Morgongåva och Ramstå.

Varmt välkommen att kontakta Fonus i Sala!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Fredag 09:30-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sala

Besök webbsida