Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Sala

På vår begravningsbyrå i Sala möter du Anna Sjöström. Anna har arbetat på Fonus i 18 år och hjälper dig med att utforma en personlig och vacker begravning. Anna tycker att det är roligt med ett omväxlande jobb med mycket kundkontakt och känslan av att kunna hjälpa personer i en svår situation.

Samarbete med Familjens jurist

Vi har ett samarbete med Familjens Jurist i Sala. Familjens jurist är Sveriges största juristbyrå som hjälper kunder med privat- och familjejuridik. Ofta är det juristen Belinda Östman från Köping som är på plats på vår begravningsbyrå och tar emot våra kunder. Belinda hjälper dig med att göra bouppteckningar, skriva testamenten eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Sala

Vi har samarbete med cateringfirman Kryddan och blomsterhandeln Bergs. Tillsammans med kunden så skräddarsyr vi menyn och blommorna för att begravningen ska bli så personlig som möjligt.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Sala

Fonus begravningsbyrå i Sala ligger vid stora torget mellan Handelns banken och Apoteket Renen på Drottninggatan 13. Vi täcker upp Västerfärnebo, Fläckebo, Möklinta, Heby, Morgongåva och Ramstå.

Varmt välkommen att kontakta Anna i Sala!

Anna Sjöström
Anna Sjöström
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:30-16:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Sala

Besök webbsida