Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ronneby

På Fonus begravningsbyrå i Ronneby möter du Emelie Dahlör och Johnny Andersen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Emelie är utbildad borgerlig officiant. Det är spännande att tillsammans med anhöriga få utforma ceremonin precis enligt deras önskemål och förhoppningsvis kunna ge kunderna det där lilla extra. Här i Ronneby hålls borgerliga begravningar främst i Bredåkra församlingshem, men vill kunden ha det någon annanstans, som vid havet, i trädgården eller i någon annan lokal så ordnar vi givetvis det! Vill man ha den borgerliga begravningen i ett församlingshem är det Bredåkra som gäller.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Ronneby. I samma lokaler som oss sitter juristsekreterare Carina Olofsson och kan hjälpa till med snabba frågor. En dag i veckan, oftast torsdagar, brukar jurist Axel Starck komma hit för bouppteckningar eller andra tidsbokade möten.

Lokala samarbeten i Ronneby

När vi beställer mat och dryck till minnesstunder gör vi det via Conditori Continental, och har gjort så i många år.

Blommor, både till begravningen och till borden vid minnesstunden, beställer vi hos lokala florister vi har avtal med: Interflora Fresh Ronneby och Blomsterknopen. Är det någon särskild specialbeställning kunden vill ha kan vi rekommendera att gå direkt till floristen och göra beställningen så kan floristen skicka fakturan så att den går via oss.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Ronneby

Fonus begravningsbyrå i Ronneby ligger på Ågårdsgatan 7. Vi gör hembesök i hela Ronneby komun.

Varmt välkommen att kontakta oss! 

Emelie Dahlör
Emelie Dahlör
Kundrådgivare/Representant
Margareta Svensson
Margareta Svensson
Kundrådgivare/Representant
Mikael Salminen
Mikael Salminen
Representant
Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Ronneby

Besök webbsida