Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ronneby

Med ett varmt och personligt bemötande tar vi emot er på Ågårdsgatan 7, nära ån, centrum och resecentrum i Ronneby, staden mitt i Blekinge. Vi finns i stora rymliga lokaler som vi delar med Familjens jurist, som vi även har ett mycket nära och gott samarbete med.

Vi vet hur viktigt det är att finnas till hands i en stund som vidrör något av det svåraste i livet. Vi på begravningsbyrån har lång erfarenhet av att arrangera olika förekommande begravningsceremonier i svenska kyrkans ordning, andra kristna samfund, ortodoxa, katolska, muslimska, borgerliga och så vidare. Vi hjälper till med allt som rör begravning, från ett personligt avsked till minnesstund. Vi erbjuder många unika och prisvärda tjänster och produkter. Du blir erbjuden fullservice inom försäkring, begravning och gravsten – allt på ett ställe. Men vi vet också att platsen för mötet kan vara viktig, vi hjälper dig därför inte bara på vårt kontor utan även i din hemmiljö eller på webben.

Vi säljer ljus, lyktor, vaser och förmedlar även minnesgåvor till olika fonder. Vi hjälper även till att planera inför livets slut genom Vita Arkivet. Där kan du skriva önskemål om din egen begravning och vi erbjuder även förvaring av Vita Arkivet.

Välkommen till oss i Ronneby!

Emelie Dahlör
Emelie Dahlör
Kundrådgivare/Representant
Margareta Svensson
Margareta Svensson
Kundrådgivare/Representant
Mikael Salminen
Mikael Salminen
Representant
Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef