Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Partille

Här möter du Lena Haggren. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Lokala samarbeten

Vi har lokala samarbeten med cateringfirmor och florister i Partille som vi valt med omsorg.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Göteborg. Hos deras jurister kan du få hjälp med bouppteckning, arvskifte eller att teckna ett testamente.

Miljöbegravning

Vi erbjuder miljöbegravning. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande av begravning och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Begravningen genomförs med andra ord så hållbart som möjligt utifrån lokala förutsättningar med kundens önskemål i fokus.

Det finns många val att göra när en begravning ska planeras. En miljöbegravning innehåller minst fem av följande alternativ: miljökista, miljöurna eller minneslund, miljögravsten, svepskjorta i ekologisk bomull, miljömärkta trycksaker, fossilfria transporter, ekologisk och närproducerad mat och dryck samt miljömärkta och närproducerade blommor.
Vi hjälper gärna till med att presentera våra hållbara alternativ och lyssnar till era önskemål. Tillsammans utformar vi ett personligt och hållbart avsked.

Hitta oss i Partille

Vår begravningsbyrå ligger på Kyrktorget 10, utsidan av Allum köpcentrum. Lättillgängligt med både buss och bil, med goda parkeringsmöjligheter i anslutning till begravningsbyrån.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Lena Haggren
Lena Haggren
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.