Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Partille

På Fonus begravningsbyrå i Partille möter du Petra Roholt. Petra hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till utförande. 

Här tar vi väl hand om dig och är lyhörd för personliga önskemål. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksam om du har möjlighet att ringa innan för att boka in en tid. Ett besök kan variera stort i tid, räkna med 1,5 till 3 timmar. Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov. 

Miljöbegravning i Partille

På Fonus i Partille erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Hembesök och Skype-möte

Om du har svårt att ta dig till vårt kontor i Partille, kan vi istället besöka dig i hemmet. Det är också möjligt att ha ett telefonmöte eller prata via Skype.

Lokala samarbeten i Partille

Vi har lokala samarbeten med cateringfirmor och florister i Partille som vi valt med omsorg.

Våra uppdrag gäller oftast i Partille kommun men även i Göteborg. De flesta begravningarna har vi i Partille kyrka och kapellet på Kvastekulla griftegård där man kan ha både kyrkliga och borgerliga begravningar. Övriga kyrkor vi ofta besöker är Sävedalens kyrka, Jonsereds kyrka, Ansgarskyrkan.

Tack vare att Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå kan vi hjälpa till med att ordna begravningar på i stort sett alla orter runt om i Sverige, oavsett var du själv befinner dig.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Partille. Hos deras jurister kan du få hjälp med bouppteckning, arvskifte eller att teckna ett testamente.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Partille

Fonus begravningsbyrå i Partille ligger på Kyrktorget 10, utsidan av Allum köpcentrum. Lättillgängligt med både buss och bil, med goda parkeringsmöjligheter i anslutning till begravningsbyrån.

På Fonus begravningsbyrå i Partille jobbar Petra Roholt. Petra har arbetat under många år som begravningsentreprenör.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Petra Roholt
Petra Roholt
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Partille

Besök webbsida