Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Partille

På Fonus begravningsbyrå i Partille möter du Lena Haggren. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till utförande.

Här tar vi väl hand om dig och är lyhörd för personliga önskemål. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksam om du har möjlighet att ringa innan för att boka in en tid. Ett besök kan variera stort i tid, räkna med 1,5 till 3 timmar

Lokala samarbeten i Partille

Vi har lokala samarbeten med cateringfirmor och florister i Partille som vi valt med omsorg.

Våra uppdrag gäller oftast i Partille kommun men även i Göteborg. De flesta begravningarna har vi i Partille kyrka och kapellet på Kvastekulla griftegård där man kan ha både kyrkliga och borgerliga begravningar. Övriga kyrkor vi ofta besöker är Sävedalens kyrka, Jonsereds kyrka, Ansgarskyrkan.

Tack vare att Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå kan vi hjälpa till med att ordna begravningar på i stort sett alla orter runt om i Sverige, oavsett var du själv befinner dig.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Partille. Hos deras jurister kan du få hjälp med bouppteckning, arvskifte eller att teckna ett testamente.

Miljöbegravning

Vi erbjuder miljöbegravning. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande av begravning och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Begravningen genomförs med andra ord så hållbart som möjligt utifrån lokala förutsättningar med kundens önskemål i fokus.

Det finns många val att göra när en begravning ska planeras. En miljöbegravning innehåller minst fem av följande alternativ: miljökista, miljöurna eller minneslund, miljögravsten, svepskjorta i ekologisk bomull, miljömärkta trycksaker, fossilfria transporter, ekologisk och närproducerad mat och dryck samt miljömärkta och närproducerade blommor.

Vi hjälper gärna till med att presentera våra hållbara alternativ och lyssnar till era önskemål. Tillsammans utformar vi ett personligt och hållbart avsked.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Partille

Fonus begravningsbyrå i Partille ligger på Kyrktorget 10, utsidan av Allum köpcentrum. Lättillgängligt med både buss och bil, med goda parkeringsmöjligheter i anslutning till begravningsbyrån.

Vi som arbetar på Fonus i Partille

På Fonus begravningsbyrå i Partille jobbar Lena Haggren. Lena är diplomerad begravningsentreprenör. Lena arbetar som begravningsentreprenör på Fonus sedan år 2000. Lena har ett särskilt ansvar för gravstensförsäljning inom Fonus distrikt Göteborg.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Lena Haggren
Lena Haggren
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.