Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Partille

På Fonus begravningsbyrå i Partille möter du Petra Roholt. Petra hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till utförande. Här tar vi väl hand om dig och är lyhörd för personliga önskemål. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksam om du har möjlighet att ringa innan för att boka in en tid. Ett besök kan variera stort i tid, räkna med 1,5 till 3 timmar. Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov. 

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Gamla Kronvägen 68 c 433 33 Partille

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Partille

Petra Roholt
Petra Roholt
Kontorschef

Petra har många års erfarenhet som begravningsentreprenör. 

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Hembesök och videomöte

Om du har svårt att ta dig till vårt kontor i Partille, kan vi istället besöka dig i hemmet. Det är också möjligt att ha ett telefonmöte eller prata via videosamtal.

Lokala samarbeten i Partille

Vi har lokala samarbeten med cateringfirmor och florister i Partille som vi valt med omsorg.

Våra uppdrag gäller oftast i Partille kommun men även i Göteborg. De flesta begravningarna har vi i Partille kyrka och kapellet på Kvastekulla griftegård där man kan ha både kyrkliga och borgerliga begravningar. Övriga kyrkor vi ofta besöker är Sävedalens kyrka, Jonsereds kyrka, Ansgarskyrkan.

Tack vare att Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå kan vi hjälpa till med att ordna begravningar på i stort sett alla orter runt om i Sverige, oavsett var du själv befinner dig.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Partille. Hos deras jurister kan du få hjälp med bouppteckning, arvskifte eller att teckna ett testamente.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Partille

Fonus begravningsbyrå i Partille ligger på Gamla Kronvägen 68 c i Partillebohallen, huset snett mittemot Partille Arena. Det finns goda parkeringsmöjligheter vid Partille Arena.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Partille
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Partille

Besök webbsida