Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Pålsboda

Fonus begravningsbyrå i Pålsboda hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Köpmangatan 9 697 30 Pålsboda

Vill du ha hjälp att tända ett ljus?

Om du själv inte kan besöka graven under allhelgonahelgen hjälper vi dig gärna att tända ett ljus.

Beställ en ljuständning

Vi som hjälper dig på Fonus i Pålsboda

Fredrik Pettersson
Fredrik Pettersson
Kontorschef
Oliver Hoyle
Oliver Hoyle
Kundrådgivare
Pratar även engelska

Vi hjälper er med begravningen

På Fonus i Pålsboda hjälper Fredrik och Oliver till med allt praktiskt för att ordna med en fin, värdig och personlig begravning. Tillsammans har vi över 30 års erfarenhet inom branschen och vi kan vägleda er i valen som ska göras när det sista avskedet ska planeras.

Vi kan ordna begravningar inom alla kulturer och religioner. Önskas en borgerlig begravning hänvisar vi till Hallsbergs kommuns utsedda representanter eller någon av våra kollegor som är utbildade borgerliga officianter.

Vi ordnar begravningar i närområdet Pålsboda, Sköllersta, Hallsberg, Svennevad och Hjortkvarn. Vi kan också ordna begravningar på andra orter då Fonus är rikstäckande och finns i hela Sverige.

Lokala samarbeten i Pålsboda

Vi har ett nära samarbete med Blomsterhörnan i Pålsboda för leverans av blommor. Om ni önskar blommor från någon annan blomsteraffär går det självklart att ordna.

Vi samarbetar även med Familjens Jurist i Pålsboda som ordnar med all form av familjejuridik såsom boutredning, bouppteckning och arvskifte. 

Träffa Fonus i Pålsboda

Vårt kontor i Pålsboda bemannas av personalen på Fonus i Kumla. Om du önskar träffa oss behöver du boka en tid då vårt kontor inte alltid är bemannat. Vi kan även göra hembesök om du hellre önskar det. Vi är flexibla och kan träffas på annan tid än ordinarie kontorstid om önskemål finns. Välkommen att kontakta oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Pålsboda.

Besök webbsida