Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Östersund

Fonus begravningsbyrå i Östersund är centralt belägen på Prästgatan 54 B. Vi som arbetar här heter Ritva Svemark och Kicki Ylander. Alla begravningar är olika och vi är väl förberedda på att möta dina önskemål och hjälper dig med alla arrangemang som rör begravning och gravsättning. Det kan handla om bokning av tid och lokal för begravning, minnesstund och eventuell solist, utformandet av annons, beställning av blommor, arrangerandet av personligt avsked/visning, försäkringsutredning, beställning av gravsten o.s.v. Vi har kunskap och erfarenhet av begravningsarrangemang utifrån olika trosåskådningar, och vi kan även hjälpa till med att arrangera utlandstransporter. Vi lämnar alltid specificerad prisuppgift för våra tjänster.

Vi har ett nära samarbete med Juristbyrån som finns på samma adress som vi. Via Juristbyrån kan vi erbjuda professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och allt annat som rör avveckling av ett dödsbo.

Det är enkelt att ta sig till oss. Fonus ligger ca 200 meter från busstorget och ca 400 meter från tågstationen. Parkeringsplatser finns på Prästgatan, Kyrkgatan och i parkeringshuset i Mittpunkten. Vi har öppet måndag till fredag 9-16 (lunchstängt 12-13). För akuta ärenden nås vi på telefon dygnet runt, året om. Vi kommer gärna till er arbetsplats, förening eller skola och berättar om allt som rör begravning och den kedja av händelser som sätts igång vid ett dödsfall.

Kicki Ylander
Kicki Ylander
Begravningsentreprenör
Ritva Svemark
Ritva Svemark
Kontorschef