Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Oskarshamn

Välkommen till Fonus i Oskarshamn. Alla dödsfall och sorger är unika och som anhörig är det mycket praktiskt man behöver ordna. Vårt arbete är att hjälpa dig att skapa ett ljust och vackert minne av något så svårt och jobbigt som en begravning. Vi arrangerar begravningar över hela landet, både med borgerlig karaktär samt enligt alla religiösa traditioner. Vi har alltid era behov i fokus och är lyhörda för era personliga önskemål.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Källgatan 12 572 30 Oskarshamn

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Oskarshamn

Hanna Messner
Hanna Messner
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Michael Sylvan
Michael Sylvan
Kontorschef

Våra andra tjänster

Förutom det som rör själva begravningsceremonin hjälper vi gärna till med gravsten, försäkringsutredning, Vita Arkivet, samt blomster- och gåvoförmedling till begravningar i hela landet.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Oskarshamn, som hjälper till med bouppteckning och arvsskiften. De kan även hjälpa till med övrig juridik, såsom testamente, äktenskapsförord, samboavtal, bodelning samt förvaring av testamente. Tillsammans med våra jurister gör vi besök hos företag, föreningar, organisationer m.m. för att berätta om t.ex. regelverk kring begravningar, juridik, Vita Arkivet och annat. Kontakta oss gärna för mer information.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Oskarshamn

För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att ni bokar in ert besök i förväg. Ni kan alltid komma i kontakt med oss via telefon. När kontoret är stängt kan ni få hjälp genom vår jourtelefon via ovanstående telefonnummer.

Vårt kontor är beläget mitt i Oskarshamn på Källgatan 12, mitt emot Nilssons konditori. Bra parkeringsmöjligheter finns i närheten.

Vi hjälper även dig i Mönsterås och Högsby kommuner. Om du inte har möjlighet att ta dig till Oskarshamn gör vi gärna hembesök.

Varmt välkommen till Fonus i begravningsbyrå!

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Oskarshamn

Besök webbsida