Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Oskarshamn

Välkommen till Fonus i Oskarshamn. Alla dödsfall och sorger är unika och som anhörig är det mycket praktiskt man behöver ordna. Vårt arbete är att hjälpa dig att skapa ett ljust och vackert minne av något så svårt och jobbigt som en begravning. Vi arrangerar begravningar över hela landet, både med borgerlig karaktär samt enligt alla religiösa traditioner. Vi har alltid era behov i fokus och är lyhörda för era personliga önskemål.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Källgatan 12 572 30 Oskarshamn

Vill du ha hjälp att tända ett ljus?

Om du själv inte kan besöka graven under allhelgonahelgen hjälper vi dig gärna att tända ett ljus.

Beställ en ljuständning

Vi som hjälper dig på Fonus i Oskarshamn

Michael Sylvan
Michael Sylvan
Kontorschef
Ann-Charlotte Söderman
Ann-Charlotte Söderman
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Våra andra tjänster

Förutom det som rör själva begravningsceremonin hjälper vi gärna till med gravsten, Försäkringsutredning, Vita Arkivet, samt blomster- och gåvoförmedling till begravningar i hela landet.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Oskarshamn kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Oskarshamn, som hjälper till med bouppteckning och arvsskiften. De kan även hjälpa till med övrig juridik, såsom testamente, äktenskapsförord, samboavtal, bodelning samt förvaring av testamente. Tillsammans med våra jurister gör vi besök hos företag, föreningar, organisationer m.m. för att berätta om t.ex. regelverk kring begravningar, juridik, Vita Arkivet och annat. Kontakta oss gärna för mer information.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Oskarshamn

För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att ni bokar in ert besök i förväg. Ni kan alltid komma i kontakt med oss via telefon. När kontoret är stängt kan ni få hjälp genom vår jourtelefon via ovanstående telefonnummer.

Vårt kontor är beläget mitt i Oskarshamn på Källgatan 12, mitt emot Nilssons konditori. Bra parkeringsmöjligheter finns i närheten.

Vi hjälper även dig i Mönsterås och Högsby kommuner. Om du inte har möjlighet att ta dig till Oskarshamn gör vi gärna hembesök.

Varmt välkommen till Fonus i begravningsbyrå!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Oskarshamn

Besök webbsida