Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Oskarshamn

Välkommen till Fonus i Oskarshamn. Alla dödsfall och sorger är unika och som anhörig är det mycket praktiskt man behöver ordna. Vårt arbete är att hjälpa dig att skapa ett ljust och vackert minne av något så svårt och jobbigt som en begravning. Vi arrangerar begravningar över hela landet, både med borgerlig karaktär samt enligt alla religiösa traditioner. Vi har alltid era behov i fokus och är lyhörda för era personliga önskemål.

Förutom det som rör själva begravningsceremonin hjälper vi gärna till med gravsten, försäkringsutredning, Vita Arkivet, begravningsförsäkring samt blomster- och gåvoförmedling till begravningar i hela landet.

Vi samarbetar med Juristbyrån, som hjälper till med bouppteckning och arvsskiften. De kan även hjälpa till med övrig juridik, såsom testamente, äktenskapsförord, samboavtal, bodelning samt förvaring av testamente. Tillsammans med våra jurister gör vi besök hos företag, föreningar, organisationer m.m. för att berätta om t.ex. regelverk kring begravningar, juridik, Vita Arkivet och annat. Kontakta oss gärna för mer information.

Vi har öppet Måndag - Torsdag 10.00-16.00 och övriga tider efter överenskommelse.

För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att ni bokar in ert besök i förväg. Ni kan alltid komma i kontakt med oss via telefon. När kontoret är stängt kan ni få hjälp genom vår jourtelefon via ovanstående telefonnummer.

Vårt kontor är beläget mitt i Oskarshamn på Köpmangatan 12. Bra parkeringsmöjligheter finns i närheten.

Varmt välkommen till oss – vi finns när du behöver oss.

Michael Sylvan
Michael Sylvan
Kundrådgivare / Representant
Lars Svensson
Lars Svensson
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.