Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Örnsköldsvik

Hos oss möter du Josefine Bergner och Magnus Edlund. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidna var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Lokala samarbeten

Vi samarbetar med lokala florister i Örnsköldsvik och har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag vid begravningen.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Både Josefine och Mårten är utbildade borgerliga officianter och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Umeå. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister som kommer regelbundet till vår begravningsbyrå. Vi samarbetar också med Fonus medlemsorganisationer och är ofta ute och pratar om vår verksamhet på vårdutbildningar och gymnasium.

Här hittar du oss

Vår begravningsbyrå ligger i centrala Ö-vik på Fabriksgatan 23D, en tvärgata till gågatan. Du hittar oss bredvid parkeringen vid det färgglada höghuset Ting1. Även Paradisgaraget ligger ett stenkast från vår begravningsbyrå. Det är nära från både busshållplats och tågstation.

Vi har lokala ombud i Skorped och i Grundsunda, och kan givetvis göra hembesök i hela kommunen om du hellre önskar det.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Josefine Bergner
Josefine Bergner
Kontorschef
Magnus Edlund
Magnus Edlund
Kundrådgivare/Representant
Staffan Olsson
Staffan Olsson
Kundrådgivare/representant