Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Örnsköldsvik

På Fonus begravningsbyrå i Örnsköldsvik möter du Josefine Bergner och Morgan Johansson. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål.

En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt dig. Kom gärna in så berättar vi mer och svarar på eventuella frågor kring det sista avskedet. Kanske finns det några frågor kring Vita Arkivet. 

Vi tycker om mötet med människor och är mycket engagerade i vårt arbete. För oss är en personlig kontakt viktig, men den kan självklart ske på många olika sätt. Här kan man vara sig själv och inga frågor är konstiga, vår önskan är att du känner dig nöjd när du fått vår hjälp. Via Fonus kan du planera en begravning var som helst i hela Sverige och vi på begravningsbyrån i Örnsköldsvik eller via våra ombud, kommer hjälpa och guida dig genom alla svåra frågor och beslut som ska fattas.

Lokala samarbeten i Örnsköldsvik

Vi samarbetar med lokala florister i Örnsköldsvik och har även kontakt med musiker och solister för de viktiga musikaliska inslagen vid begravningen.

Borgerlig begravning i Örnsköldsvik

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Josefine Bergner är utbildad borgerliga officiant och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Örnsköldsvik. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister som kommer regelbundet till vår begravningsbyrå. Vi samarbetar också med Fonus medlemsorganisationer och är ofta ute och pratar om vår verksamhet på vårdutbildningar och gymnasium.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Örnsköldsvik

Fonus begravningsbyrå ligger i centrala Örnsköldsvik på Fabriksgatan 23D, en tvärgata till gågatan. Du hittar oss bredvid parkeringen vid det färgglada höghuset Ting1. Även Paradisgaraget ligger ett stenkast från vår begravningsbyrå. Det är nära från både busshållplats och tågstation.

Vi har lokala ombud i Husum/Grundsunda. Margaretha Bodin tar hand om er med största värme och omtanke, hennes telefonnummer 070-336 16 15.

Varmt välkommen att kontakta oss på  Fonus begravningsbyrå i Örnsköldsvik!

Josefine Bergner
Josefine Bergner
Kontorschef
Morgan Johansson
Morgan Johansson
Kundrådgivare / Representant
Rebecca Ström
Rebecca Ström
Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Örnsköldsvik

Besök webbsida