Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Örebro, Storgatan

Kontoret är för tillfället stängt pga. flytt och vi hänvisar till vårt kontor på Drottninggatan 35 i Örebro

 

Att vara med om att en anhörig avlider kan vara både omtumlande och chockartat. Samtidigt är det många praktiska delar med begravningen och annat som måste ordnas. Då är du välkommen till oss på Fonus begravningsbyrå i Örebro.

Vi skapar det avsked ni önskar

Vårt mål är alltid att tillgodose de önskningar som finns från anhöriga och även den avlidna i utformandet av ett personligt och vackert avsked. Vi finns hela tiden tillgängliga för råd och vägledning, och guidar dig genom de delar som ingår i en begravning, såsom annons, kista, blommor, musik, olika gravsättningsalternativ och allt däremellan. 

Behöver du juridisk hjälp?

Vi på Fonus begravningsbyrå i Örebro har ett nära samarbete med Familjens Jurist  i Örebro. Genom vårt samarbete kan du få hjälp med bouppteckningen samt all annan livstidsjuridik som testamente, samboavtal, äktenskapsförord eller förvaltning av dödsbon.

Vita Arkivet

Vill du planera inför din egen död erbjuder vi dig hjälp med att fylla i Vita Arkivet samt informerar om Fonus egen begravningsförsäkring. Allt för att skapa trygghet och underlätta för dina närstående. Det går även bra att registrera sitt Vita Arkiv online.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Örebro

Fonus begravningsbyrå i Örebo hittar du på Storgatan 52 i centrala Örebro. Det finns goda parkeringsmöjligheter på gatorna runt kontoret och på Bromsplans parkering. Busshållplats för linjerna 8 och 5 finns alldeles utanför kontoret.

Välkommen in till oss!

Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.