Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Örebro, Storgatan

Att vara med om att en anhörig avlider kan vara både omtumlande och chockartat. Samtidigt är det många praktiska delar med begravningen och annat som måste ordnas. Då är du välkommen till oss på Fonus begravningsbyrå i Örebro. Vårt mål är alltid att tillgodose de önskningar som finns från anhöriga och även den avlidna i utformandet av ett personligt och vackert avsked. Vi finns hela tiden tillgängliga för råd och vägledning, och guidar dig genom de delar som ingår i en begravning, såsom annons, kista, blommor, musik, olika gravsättningsalternativ och allt däremellan. Vill man förbereda sig innan besöket på begravningsbyrån kan man kika på begravningsplaneraren.se. Genom våra kontor och kollegor runt om i landet kan vi hjälpa till med att arrangera begravningar i hela Sverige. Vår samarbetspartner Familjens jurist hjälper till med bouppteckningen samt all annan livstidsjuridik som testamente, samboavtal, äktenskapsförord eller förvaltning av dödsbon.

Vill du planera inför din egen död erbjuder vi dig hjälp med att fylla i Vita Arkivet samt informerar om Fonus egen begravningsförsäkring. Allt för att skapa trygghet och underlätta för dina närstående. Det går även bra att registrera sitt Vita Arkiv online.

På kontoret hjälper vi även till med minnesgåvor och blombeställningar. Det finns goda parkeringsmöjligheter på gatorna runt kontoret och på Bromsplans parkering.
Busshållplats för linjerna 8 och 5 finns alldeles utanför kontoret. Välkommen in till oss!

Ylva Arvidsson
Ylva Arvidsson
Kundrådgivare/Representant
Lena Lagefjäll
Lena Lagefjäll
Kundrådgivare/Representant
Per-Erik Hultman
Per-Erik Hultman
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.