Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Örebro, Drottninggatan

Kontoret är för tillfället stängt pga. renovering. Under renoveringen hänvisar vi till vårt kontor på Storgatan 52 i Örebro.

 

Vi hjälper er med allt som rör en stilfull och värdig begravning. Vi arrangerar begravningar enligt alla religiösa traditioner samt borgerliga begravningar. Förutom det som rör själva begravningen så kan vi även hjälpa till med försäkringsutredning och gravsten. Dessutom kan vi genom vårt samarbete med Familjens jurist erbjuda professionell hjälp med allt som rör avvecklingen av dödsboet (bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte). Vi delar lokal med Familjens Jurist vilket gör att samarbetet och den hjälp ni önskar finns nära till hands.

Vi på Fonus i Örebro är måna om att sätta anhörigas önskemål angående begravningsarrangemangen i centrum. Vår uppgift är att på bästa sätt hjälpa till med att utforma ceremonin så unikt som varje personlighet kräver.

Ni hittar oss i nyrenoverade, handikappanpassade lokaler. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i de närliggande parkeringshusen samt kvarteren. Buss nr: 5 med hållplats Olof Palmes torg som ligger precis utanför kontoret.

Välkommen!

Jörgen Onelöv
Jörgen Onelöv
Kundrådgivare/Representant
Josefin Eriksen
Josefin Eriksen
Kundrådgivare/Representant
Peter Andersson
Peter Andersson
Kontorschef
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.