Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Grums

Kontoret är centralt beläget på Sveaplan, i det välkända ”höghuset”, granne med Apoteket. Det finns rikligt med parkeringsmöjligheter runt om! Vårt kontor är handikappanpassat och vår entré ligger i markplan så att alla enkelt kan ta sig in till oss.

Vi som jobbar på kontoret är Katarina Kihlström, Pierre Ellison och Mikael Takman. Det är ett ombudskontor till Säffle och är öppet alla vardagar mellan 9.30-12.30, övrig kontorstid är telefonen vidarekopplad till Säffle. Vi har självklart jour dygnet runt, för att ni alltid ska kunna nå oss! Ni kan även kontakta oss via hemsidan, www.fonus.se , där ni också kan planera begravning, beställa blommor, läsa dödsannonser samt fylla i Vita Arkivet.

Vi arbetar för att hjälpa er på alla sätt runt dödsfall och begravning, att utforma begravningsakten efter era personliga önskemål, både kyrkliga och borgliga akter. Vi hjälper även till med er gravsten, inskription på befintlig eller kanske en ny, vacker gravvård?

Vi erbjuder även hembesök för er det som önskar.

Ni är också mycket välkomna in till oss i andra ärenden, för att förmedla blommor eller minnesgåvor till begravningar runt omkring i hela Sverige, vi säljer gravlyktor och gravljus i olika format samt är även återförsäljare för Emperi Planteringslådor.

Vi kan också erbjuda hjälp att fylla i Vita Arkivet och ansöka om Begravningsförsäkring.

Från vårt kontor i Grums sköter vi både Grums och Vålberg, dvs. Grums-Värmskogs församling, Ed-Borgviks församling och Nor-Segerstads församling.

Vi har ett mycket bra samarbete med Familjens jurist, där ni lätt kan få hjälp med allt som rör familjejuridik. De har sitt huvudkontor i Åmål, men ni träffas här på vårt kontor.

Vi finns när du behöver oss!

Katarina Kihlström
Katarina Kihlström
Kontorschef
Mikael Takman
Mikael Takman
Kundrådgivare/Representant
Pierre Ellison
Pierre Ellison
Kundrådgivare/Representant