Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Olskroken

Här möter du Ann-Catrin Christensson och Margaretha Cederholm. Vi hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning från planering till utförande.

Vi tar väl hand om dig och är lyhörda för personliga önskemål. För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att du bokar in ert besök. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar.

Lokala samarbeten

Vi har lokala samarbeten med florister och cateringfirmor i Göteborg. De hjälper oss med leverans med blommor samt om det önskas mat och dryck vid minnesstunden.

Behöver du juridisk rådgivning?

Fonus har ett nära samarbete med Familjens jurist som är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik. Vi på begravningsbyrån i Olskroken har ett samarbete med Familjens jurist i Göteborg. Därför kan du som kund få hjälp med juridiska frågor såsom att teckna testamente, bouppteckning eller arvskifte.

Här hittar du oss

Vår begravningsbyrå ligger på Norra Gubberogatan i Olskroken. Det går spårvagnar och stadsbussar som stannar vid Olskrokstorget. Kommer du med bil finns det parkering på gatan precis utanför begravningsbyrån och vi har en egen kundparkering. Vi gör även hembesök om du hellre önskar det.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Ann-Catrin Christensson
Ann-Catrin Christensson
Kundrådgivare
Margaretha Cederholm
Margaretha Cederholm
Kontorschef