Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Olskroken

Varmt välkommen till vårt kontor på Norra Gubberogatan 7. Vi hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning, helt enligt dina önskemål. Om du önskar stöd i planeringen av din egen begravning genom att fylla i ett Vita Arkiv; kom in över en kopp kaffe så hjälper vi dig.

Vi tar väl hand om dig och är lyhörda för personliga önskemål. För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att du bokar in ert besök. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar. Många begravningar arrangerar vi i kapellet på Östra kyrkogården, ett vackert kapell där vi har både kyrkliga och borgerliga begravningar. Kyrkor vi ofta besöker är S:t Pauli, Örgryte gamla, Björkekärrs och Härlanda.

Vi ordnar begravningar i svenska kyrkan ordning eller enligt andra samfunds ordningar. Vi har även stor erfarenhet av borgerliga begravningar och vi hjälper dig att hitta ett begravningskapell eller en annan lokal som vore lämplig för ett sådant tillfälle.

Miljöbegravning i Olskroken

På Fonus i Olskroken erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Lokala samarbeten i Olskroken

Vi på begravningsbyrån i Olskroken har lokala samarbeten med florister och cateringfirmor i Olskroken och runtom i Göteborg. De hjälper oss med leverans med blommor samt om det önskas mat och dryck vid minnesstunden.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Göteborg på Storgatan. Vi på begravningsbyrån i Olskroken har ett samarbete med Familjens Jurist i Göteborg. Därför kan du som kund få hjälp med juridiska frågor såsom att teckna testamente, bouppteckning eller arvskifte.

Kostnadsfria föredrag

Vi gör gärna besök på företag, äldreboende, föreningar, vårdskolor med mera. Här berättar vi om hur och vad vi arbetar med rörande begravning, försäkring, juridik och vårt Vita arkiv. Vi berör bland annat ämnen som sorg och vi anpassar vår föreläsning till ert behov och till den grupp vi talar inför. Våra föreläsningar är alltid kostnadsfria.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Olskroken

Fonus begravningsbyrå ligger på Norra Gubberogatan i Olskroken. Det går spårvagnar och stadsbussar som stannar vid Olskrokstorget. Kommer du med bil finns det parkering på gatan precis utanför begravningsbyrån och vi har en egen kundparkering. Vi gör även hembesök om du hellre önskar det.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Olskroken

På Fonus begravningsbyrå i Olskroken arbetar Denny Andréasson. Denny har arbetet med begravningar sedan 2003. Sedan 2015 arbetar Denny på Fonus. Denny har deltagit i en rad utbildningar inom begravningsområdet. Om du önskar en finsktalande kundrådgivare så hjälper vi dig. Vår kollega Taru som arbetar på ett närliggande kontor är finsktalande och kommer gärna till vårt kontor i Olskroken om ni önskar.

Varmt välkommen till oss på Fonus begravningsbyrå i Olskroken!

Jessica Persson
Jessica Persson
Kontorschef
Denny Andréasson
Denny Andréasson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Göteborg

Besök webbsida