Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Olskroken

Här möter du Ann-Catrin Christensson och Margaretha Cederholm. Vi hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning från planering till utförande.

Vi tar väl hand om dig och är lyhörda för personliga önskemål. För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att du bokar in ert besök. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar. Många begravningar arrangerar vi i kapellet på Östra kyrkogården, ett vackert kapell där vi har både kyrkliga och borgerliga begravningar. Kyrkor vi ofta besöker är S:t Pauli, Örgryte gamla, Björkekärrs och Härlanda.

Lokala samarbeten 

Vi har lokala samarbeten med florister och cateringfirmor i Göteborg. De hjälper oss med leverans med blommor samt om det önskas mat och dryck vid minnesstunden.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist som är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik. Vi på begravningsbyrån i Olskroken har ett samarbete med Familjens Jurist i Göteborg. Därför kan du som kund få hjälp med juridiska frågor såsom att teckna testamente, bouppteckning eller arvskifte.

Miljöbegravning

Vi erbjuder miljöbegravning. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande av begravning och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Begravningen genomförs med andra ord så hållbart som möjligt utifrån lokala förutsättningar med kundens önskemål i fokus.

Det finns många val att göra när en begravning ska planeras. En miljöbegravning innehåller minst fem av följande alternativ: miljökista, miljöurna eller minneslund, miljögravsten, svepskjorta i ekologisk bomull, miljömärkta trycksaker, fossilfria transporter, ekologisk och närproducerad mat och dryck samt miljömärkta och närproducerade blommor.

Vi hjälper gärna till med att presentera våra hållbara alternativ och lyssnar till era önskemål. Tillsammans utformar vi ett personligt och hållbart avsked.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Olskroken

Fonus begravningsbyrå ligger på Norra Gubberogatan i Olskroken. Det går spårvagnar och stadsbussar som stannar vid Olskrokstorget. Kommer du med bil finns det parkering på gatan precis utanför begravningsbyrån och vi har en egen kundparkering. Vi gör även hembesök om du hellre önskar det.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Ann-Catrin Christensson
Ann-Catrin Christensson
Kundrådgivare
Margaretha Cederholm
Margaretha Cederholm
Kundrådgivare / representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.