Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Olskroken

På Fonus begravningsbyrå vid Olskroken möter du Ann-Catrin Christensson och Margaretha Cederholm. Vi hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning från planering till utförande.

Vi tar väl hand om dig och är lyhörda för personliga önskemål. För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att du bokar in ert besök. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar. Många begravningar arrangerar vi i kapellet på Östra kyrkogården, ett vackert kapell där vi har både kyrkliga och borgerliga begravningar. Kyrkor vi ofta besöker är S:t Pauli, Örgryte gamla, Björkekärrs och Härlanda.

Lokala samarbeten i Olskroken

Vi på begravningsbyrån i Olskroken har lokala samarbeten med florister och cateringfirmor i Olskroken och runtom i Göteborg. De hjälper oss med leverans med blommor samt om det önskas mat och dryck vid minnesstunden.

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Göteborg på Storgatan. Vi på begravningsbyrån i Olskroken har ett samarbete med Familjens Jurist i Göteborg. Därför kan du som kund få hjälp med juridiska frågor såsom att teckna testamente, bouppteckning eller arvskifte.

Miljöbegravning

Vi på Fonus begravningsbyrå i Olskroken erbjuder miljöbegravning. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande av begravning och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Begravningen genomförs med andra ord så hållbart som möjligt utifrån lokala förutsättningar med kundens önskemål i fokus.

Det finns många val att göra när en begravning ska planeras. En miljöbegravning innehåller minst fem av följande alternativ: miljökista, miljöurna eller minneslund, miljögravsten, svepskjorta i ekologisk bomull, miljömärkta trycksaker, fossilfria transporter, ekologisk och närproducerad mat och dryck samt miljömärkta och närproducerade blommor.

Vi hjälper gärna till med att presentera våra hållbara alternativ och lyssnar till era önskemål. Tillsammans utformar vi ett personligt och hållbart avsked.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Olskroken

Fonus begravningsbyrå ligger på Norra Gubberogatan i Olskroken. Det går spårvagnar och stadsbussar som stannar vid Olskrokstorget. Kommer du med bil finns det parkering på gatan precis utanför begravningsbyrån och vi har en egen kundparkering. Vi gör även hembesök om du hellre önskar det.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Olskroken

På Fonus begravningsbyrå i Olskroken arbetar Margaretha Cederholm och Ann-Catrin Christensson. 

Margaretha är diplomerad begravningsentreprenör och har arbetat hos Fonus i 32 år. Hon var den första kvinnliga representanten i Göteborg. Med sin långa erfarenhet är Margaretha väl bekant med alla former av begravningar.  

Ann-Catrin har lång erfarenhet av arbetet som begravningsentreprenör. Med sina 31 år hos Fonus känner hon väl Göteborgs aktörer, platser och traditioner för begravningar. Hon har dessutom erfarenhet av att driva eget företag.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Ann-Catrin Christensson
Ann-Catrin Christensson
Kundrådgivare
Margaretha Cederholm
Margaretha Cederholm
Kundrådgivare / representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.