Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nynäshamn

På Fonus begravningsbyrå i Nynäshamn möter du Jenny Kindgren examinerad begravningsentreprenör 2011 med fem års erfarenhet av att arbeta inom Fonus. Monica Granholm med elva års erfarenhet av att arbeta hos oss samt Elisabeth Jonsson, jurist som regelbundet besöker oss för att hjälpa till med förvaltning av dödsbon, bouppteckningar, arvskiften samt testamenten. Det går också bra att boka henne för äktenskapsförord, samboavtal, skuldebrev och fastighetsöverlåtelser.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Lokala aktiviteter i Nynäshamn

Vårt distriktsråd deltar på Lions höstmarknad i Nynäshamn varje år. Då kan du vinna priser i deras lotteri samt få information om vår verksamhet här i Nynäshamn. Vi deltar regelbundet på informationsmöten och det går bra att kontakta oss om ni önskar en föreläsning eller informationsträff om begravning eller familjejuridik.

Öppet hus

Onsdagen den 14 februari 2018 kl 13.00-16.00, på alla hjärtans dag skulle vi vilja bjuda in dig som saknar någon på en kopp kaffe och något gott.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Nynäshamn

Fonus begravningsbyrå är centralt belägen på Fredsgatan 10 i Nynäshamns centrum. Det tar 10 minuter att gå från pendeltåget och två minuter från busshållplats Fredsgatan. Kommer du med bil har vi en uppmärkt parkeringsplats på innergården. Har inte du möjlighet att komma till oss går det bra att boka tid för hembesök. Vi täcker upp Nynäshamn, Ösmo, Stora Vika, Sorunda, Språngbro.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Jenny Kindgren
Jenny Kindgren
Kundrådgivare
Monica Granholm
Monica Granholm
Kundrådgivare/Representant
Petra Barck
Petra Barck
Kontorschef

Finska
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Nynäshamn

Besök webbsida