Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nyköping

Vi som jobbar på Fonus i Nyköping hjälper dig gärna att planera begravningen efter din anhörig så att den blir precis så personlig som du vill. Vi visar gärna upp olika förslag på teman till begravningen, alltifrån blommor, programkort, solister och officianter vid borgliga ceremonier. Om du hellre träffas i en bekant miljö kan vi träffas hemma hos dig eller via telefon och dator gå igenom begravningsplaneraren som finns på våran hemsida.

Lokala samarbeten i Nyköping

Vi har ett gott samarbete med våra lokala florister, Hjortensbergs blommor, Alfredssons blommor och Grönborgs handelsträdgård. De är väldigt kompetenta på sina områden och efter samtal med anhöriga vet vi vilken stil ni är ute efter och kan föreslå en florist som kommer tillgodose just era önskemål på bästa sätt.

Rätt lokal till minnesstunden eller till en borgerlig ceremoni hjälper vi till att ordna, Café Lugn och Ro, Blommenhof Hotell, Gamla residenset, Tingshuset, Pelles lusthus och naturligtvis kyrkans egna församlingshem finns bl.a. att tillgå. Vid catering använder vi oss av Café Orangeriet som med sin mångåriga erfarenhet gör ett väldigt uppskattat arbete.

Juridiska frågor

Vi har en jurist från Familjens Jurist som kommer 1-2 gånger i veckan som kan, om tid finnes, sätta sig direkt i kundbesöket och svara på Era frågor angående bouppteckning men kan även hjälpa till med testamenten, framtidsfullmakter, förvaltningar m.m.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Nyköping

Malin Thronborg
Malin Thronborg
Kontorschef
Li Klangeryd
Li Klangeryd
Kundrådgivare/Representant
Linn Klint
Linn Klint
Kundrådgivare/Representant
Pernilla Råstedt
Pernilla Råstedt
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Nyköping

Besök webbsida