Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nybro

Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi på Fonus begravningsbyrå i Nybro lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Lokala samarbeten i Nybro

Vi samarbetar med lokala företag. Blomsterbutiken Bellis levererar blommorna till begravningen. De sköter även våra skyltfönster under vinterhalvåret. Nilssons Mat bokas ofta till minnesstunderna. När det är aktuellt med solosånger, har vi ett bra ett flertal solister, som har känsla och förmåga att tolka sång och musik. 

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Nybro. Juristen Nuhi Kalici kan hjälpa dig med bouppteckningar, testamenten eller andra juridiska frågor.

Borgerlig begravning

På Fonus begravningsbyrå i NybroVi arbetar två borgerliga officianter. Ibland åker de hem till närmast anhörig eller träffas ni på kontoret. Då planerar ni vad akten ska innehålla, som musik, minnestal och dikter. Vi på Fonus begravningsbyrå i Nybro ser även närmare på om rummet för akten ska möbleras eller dekoreras. Det hör ihop många gånger. Ett antal foton från olika skeden i den avlidnes liv, kan vara en utgångspunkt för minnestalet.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Nybro

Fonus begravningsbyrå i Nybro är lättillgängligt och centralt beläget. Alldeles intill entrédörren finns parkeringsplatser. Från vår adress, Stora Nygatan 3, ser man bl a Willys och lite längre bort buss- och tågstation. Vi kan enkelt göra hembesök i Nybro, Emmaboda, Söderåkra, Torsås, Påryd och Alsterbro.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Lars Svensson
Lars Svensson
Kontorschef
Anders Bergsell
Anders Bergsell
Representant/Kundrådgivare
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.