Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nybro

Fonus begravningsbyrå i Nybro är lättillgängligt och centralt belägen. Alldeles intill entrédörren finns parkeringsplatser. Från vår adress, Stora Nygatan 3, ser man bland annat Willys och lite längre bort buss- och tågstation.

Vi som arbetar här heter Elisabet Andersson och Lars Svensson. I vår värdegrund ligger att ha ett empatiskt, lyssnande, öppet och inkännande bemötande. Allas situation är unik och det är vårt arbete att hjälpa dig att skapa ett värdigt och vackert avslut enligt dina önskemål.

Vi arrangerar olika begravningar beroende på tradition, bakgrund och önskemål och även borgerliga ceremonier.

Förutom det som rör själva begravningen, kan vi även hjälpa till med försäkringsutredning och beställning av gravsten.

Fonus dotterbolag, Familjens jurist, sköter all juridik med allt från livstidsjuridik som testamenten till bouppteckningar och förvaltningar av dödsbon. Närmaste Familjens juristkontor finns i Kalmar, med möjlighet att boka kundbesök på Fonuskontoret i Nybro.

Våra kunder kommer oftast ifrån Nybro, Emmaboda, Söderåkra, Torsås och Påryd. Har du anhörig som bor i övriga delar av landet så arrangerar vi även dessa tillsammans med våra kollegor runtom i Sverige.

Vi besöker gärna utbildningsplatser, föreningar och organisationer för att kostnadsfritt informera om till exempel regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik.

Det går även att få hjälp med minnesgåvor, blomsterbeställningar, allmänna frågor och fylla i det vägledande dokumentet - Vita Arkivet. Vi har dessutom försäljning av gravlyktor, ljus och vaser.

När det gäller försäkringar hjälper vi till med både ansökan om begravningsförsäkring och efterforskning/utbetalning av livförsäkringar efter dödsfall.

Elisabet Andersson
Elisabet Andersson
Kundrådgivare/Representant
Lars Svensson
Lars Svensson
Kontorschef