Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nybro

Vi hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. Vi på Fonus begravningsbyrå i Nybro lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Du kan förvänta dig personligt engagemang av den du träffar hos oss. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt. Vårt mål är att hjälpa dig att skapa ett ljust och vackert minne av något så svårt och jobbigt som en begravning.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Stora Nygatan 3 382 30 Nybro

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Nybro

Anders Bergsell
Anders Bergsell
Kundrådgivare och Borgerlig officiant
Michael Sylvan
Michael Sylvan
Kontorschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Lokala samarbeten i Nybro

Vi samarbetar med lokala företag. Blomsterbutiken Bellis levererar blommorna till begravningen. Vi hjälper dig även med förtäring vid minnesstunden om du så önskar. När det är aktuellt med solosånger, har vi ett bra ett flertal solister, som har känsla och förmåga att tolka sång och musik.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Nybro som kan hjälpa dig med bouppteckningar, testamenten eller andra juridiska frågor.

Borgerlig begravning i Nybro

På Fonus begravningsbyrå i Nybro har vi borgerliga officianter som gärna hjälper till att skapa en personlig ceremoni. Ibland åker de hem till närmast anhörig eller så träffas vi på kontoret. Då planerar ni vad akten ska innehålla, som musik, minnestal och dikter. Vi ser även närmare på rummet för akten hur det ska möbleras eller dekoreras.

Fråga Fonus i Nybro

Inga frågor är oviktiga eller dumma möjligtvis obesvarade. Har du funderingar eller frågor som rör begravningar så är du välkommen in så hjälper vi dig att reda ut begreppen. Vi gör gärna besök hos företag, föreningar, organisationer m.m. för att berätta om möjligheter kring begravningar, Vita Arkivet och annat.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Nybro

Fonus begravningsbyrå i Nybro är lättillgängligt och centralt beläget. Alldeles intill entrédörren finns parkeringsplatser. Från vår adress, Stora Nygatan 3, ser man bl a Willys och lite längre bort buss- och tågstation. Vi kan enkelt göra hembesök i Nybro, Emmaboda, Söderåkra, Torsås, Påryd och Alsterbro. Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Nybro
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Nybro.

Besök webbsida