Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Norrtälje

Hos oss möter du Mikael Heimdahl, Towe Tjäder, Heléne Kandelén och Britta Husén. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Tillsammans har vi cirka 60 års erfarenhet av begravningsbranschen. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål för att kunna skapa en personlig begravning. en begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg i att det blir som du tänkt.

Lokala samarbeten i Norrtälje

Vi samarbetar med lokala florister i Norrtäljetrakten. Några av dem vi samarbetar med är Fru Grön, Fröken Knopp och Interflora. Om det önskas mat och dryck vid minnesstunden har vi ett samarbete med cateringfirman Evy Karlsson och Pensionat Granpark.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Sollentuna. Deras jurister kan hjälpa till med bouppteckning, skriva testamenten eller arvskifte.

Hitta oss i Norrtälje

Du hittar oss centralt i Roslagens huvudstad Norrtälje. Vi sitter på Rögårdsgatan 3, nära Lilla torget och gamla Stadshotellet. Kommer du med buss tar det runt fem minuter att promenera från busstationen till begravningsbyrån. Ifall du kommer med egen bil har vi reserverad parkeringsplats mitt emot begravningsbyrån. Vi gör givetvis hembesök om du hellre önskar det. Flest hembesök görs i Norrtälje stad, Rimbo och Hallstavik.

Varmt välkommen att kontakta oss i Norrtälje!

Heléne Kandelén
Heléne Kandelén
Kundrådgivare/Representant
Mikael Heimdahl
Mikael Heimdahl
Kontorschef
Britta Husén
Britta Husén
Kundrådgivare
Towe Tjäder
Towe Tjäder
Kundrådgivare/representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.