Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Nora

Hos oss möter du Johan Holm. Johan brinner för kontakten med människor och att kunna hjälpa till i en svår stund.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Samarbete med Familjens jurist

Vi samarbetar med Familjen Jurist i Nora som kommer till kontoret i Nora, men dom erbjuder även hembesök om det passar bättre. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Nora

Vi har ett nära samarbete med duktiga florister på orten som löser alla önskemål som kunderna har. Vill du som kund prata direkt med floristen så går det utmärkt.

Minnesstunder arrangerar vi efter önskemål och det finns allt från mat, smörgåstårta eller kaffebuffé. Vill man som anhöriga baka eller laga maten själv så går det också bra.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Nora

Fonus begravningsbyrån ligger bakom kyrkan från torget sett i Nora, på Prästgatan 8. Det finns en handikapps plats direkt utanför kontoret och längs gatan finns det ett begränsat antal p-platser. Annars finns det gott om p-platser på torget. Hembesök kan vi erbjuda i hela närområdet som tex Nora, Järle, Ervalla, Frövi mm.

Varmt välkommen!

Johan Holm
Johan Holm
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Örebro

Besök webbsida