Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Mölndal

Med stor lyhördhet, hjärta och engagemang hjälper vi till med att ordna allt som rör alla olika sorters begravningar såväl i Mölndal som i Göteborg med omnejd. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt är vi tacksamma om du har möjlighet att ringa innan för att boka en tid. Ett besök kan variera stort i tid, men räkna med 1,5 till 3 timmar.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Göteborgsvägen 3 431 30 Mölndal

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Mölndal

Josefin von Zeipel
Josefin von Zeipel
Kundrådgivare, Cremonivärd och Borgerlig officiant
Petra Roholt
Petra Roholt
Kontorschef

Petra har många års erfarenhet som begravningsentreprenör. 

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Vi hjälper dig oavsett var du befinner dig

Tack vare att Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå kan vi hjälpa till med att ordna begravningar på i stort sett alla orter runtom i Sverige, oavsett var du själv befinner dig. Vi har även jour dygnet-runt alla dagar om året och ordnar med transporter samt hämtningar av avlidna.

Hembesök och videomöte

Om du har svårt att ta dig till vårt kontor i Mölndal, kan vi istället besöka dig i hemmet. Det är också möjligt att ha ett telefonmöte eller prata via videosamtal.

Lokala samarbeten i Mölndal

Vi har lokala samarbeten med florister och cateringfirmor i Mölndal och Göteborg. De hjälper oss med leverans med blommor samt om det önskas mat och dryck vid minnesstunden. Vi har ett nära samarbete med församlingarna i bland annat Göteborg, Mölnlycke och Kungsbacka. Detta innebär att vi ordnar många begravningar i både kyrkor och kapell i vårt närområde; Fässberg, Kikås, Stensjön, Kållered och Lindome, men som sagt även i Göteborg, Mölnlycke och Kungsbacka.

Juridisk rådgivning

Fonus har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Mölndal som är Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat- och familjejuridik. Vi på begravningsbyrån i Mölndal har ett samarbete med Familjens jurist i Göteborg. Därför kan du som kund få hjälp med juridiska frågor såsom att teckna testamente, bouppteckning eller arvskifte.

Vita Arkivet

Hos oss kan du hämta och få hjälp med att fylla i Vita Arkivet, som är en skrift där du skriver i dina personliga önskemål om arrangemanget kring din egen begravning.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Mölndal 

Fonus begravningsbyrå i Mölndal hittar du på Göteborgsvägen 3 vid Mölndals bro med buss- och spårvagnshållplatsen alldeles utanför dörren och gott om parkeringsmöjligheter runt omkring.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Mölndal

På Fonus begravningsbyrå i Mölndal jobbar Tina Kyrö och Erik Bilén. Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov.

Tina är certifierad begravningsentreprenör och sedan 2010 arbetar Tina på Fonus i Mölndal. Erik Bilén arbetar sedan början av april på Fonuskontoret i Mölndal. 

Varmt välkommen till oss på Fonus begravningsbyrå i Mölndal!

Fonus begravningsbyrå i Mölndal
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Mölndal

Besök webbsida