Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Masthugget

Här möter du Cecilia Stenberg, Kristin Palmgren och Göran Gillheim. Vi hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som känns rätt. Vi gillar att vårt jobb är så mångsidigt och uppskattar mötet med människor. Vi tycker det är extra roligt att hjälpa kunder med blommor och gravstenar och Cecilia har ett gott öra för musik.

Behöver du juridisk hjälp?

Fonus har ett nära samarbete med Familjens jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat-och familjejuridik. Vi har ett samarbete med Familjens jurist i Gårda. Du kan därför få hjälp och stöd med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten

Vi har lokala samarbeten med lokala florister och cateringfirmor. Vi har ett samarbete med Henriksons Blomsterhandel och cateringfirman Ordenshusen, Lyckosten och med catering vid församlingshem. Vi har även samarbete med Villa Belpac, Novotel, Parc La Reine, Örgryte Hotell. Om det önskas livemusik under begravningsceremonin har vi samarbete med lokala musiker.

Hitta oss i Göteborg

Det är lätt att hitta till vår begravningsbyrå som ligger mitt emellan Järntorget och Masthuggstorget. Du kommer hit med spårvagn 3, 9 eller 11. Hållplatsen heter Masthuggstorget och den ligger rätt utanför vår dörr. För bilburna finns korttidsparkering framför vår begravningsbyrå eller i närliggande parkeringshus. Vi har även ett fåtal kundparkeringar i vårt garage. Det finns inga trappor utanför eller i vår begravningsbyrå, så det är lätt accessbart även för rullstolsburna.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Cecilia Stenberg
Cecilia Stenberg
Kundrådgivare/Representant
Göran Gillheim
Göran Gillheim
Representant
Marie Kästel
Marie Kästel
Kontorschef
Kristin Palmgren
Kristin Palmgren
Kundrådgivare