Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Mariestad

Att hitta till Fonus i Mariestad gör man enklast om man tar sikte på Stadshotellet. Stadshotellet ligger vid Nya Torget och utmed Stockholmsvägen i samma byggnad har vi vårt kontor mellan en pizzeria och en blomsteraffär. Kommer du med buss eller Kinnekulletåget går man 300 m från stationen och mot torget, är du bilburen så finns parkering både på innergården och utmed järnvägen. För rullstolsburna så är det lättillgängligt då entrén är i samma nivå som trottoaren.

Vi som jobbar här heter Erik Hallåsen, Pia Käll och Torbjörn Johansson.

Vi hjälper dig att få ett vackert och hedrande avsked av din anhörig. Det innebär att vi hjälper till med alla ”bitar” från hämtning av den avlidne, planera och genomföra begravningen så att den blir precis på det sättet som du önskar. Vi nås på telefon dygnet runt årets alla dagar och gör gärna hembesök om du hellre vill det istället för att komma till vårt kontor. Vi har goda kontakter med såväl blomsterhandel, catering och stenhuggare.

Veronica Rydbom är jurist och besöker oss regelbundet. Av henne får du hjälp med familjerätt, testamenten och bouppteckning. Veronica finns på Familjens jurist i Skövde men ordnar med dina juridiska behov på vårt kontor.

För att vi ska kunna ge er bästa hjälp så är det alltid bra om ni ringer oss innan ett besök. Givetvis tar vi emot utan föranmälan men ibland måste vi tyvärr stänga dörren för att vi är upptagna med begravningsförberedelser. Då går dock alltid att nå oss men normalt är det öppet mellan kl. 9.00 och 16.00 måndag till fredag.

Pia Käll
Pia Käll
Kundrådgivare/Representant
Torbjörn Johansson
Torbjörn Johansson
Kontorschef
Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kundrådgivare/representant