Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Luleå

På Fonus begravningsbyrå i Luleå möter du Annica Kauppi, Carolina Ekholm, Jens Buska och Katrin Grönlund. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi är duktiga på att ordna med blommor, minnesstunder och ge råd i valet av gravstenar och göra det där lilla extra som kunden kanske inte alltid förväntar sig. Vi på Fonus begravningsbyrå i Luleå arbetar med kunden i fokus med känsla och hjärta. Alla på begravningsbyrån gör även hämtningar, kistläggningar och representerar på begravningar. Vi är med dig i hela processen från planering till genomförande.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Luleå. Genom deras jurister kan du få hjälp med bouppteckningar, testamenten eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Luleå

Vi har lokala samarbeten med Enströms Interflora i Luleå och flera solister och musiker för musikaliska inslag vid begravningar. Finns det önskemål om mat och dryck vid minnesstunden har vi samarbete med flera restauranger i Luleå.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Luleå

Fonus begravningsbyrå i Luleå har en lugn miljö där du får god tid på er med alla frågor och beslut som ska tas. Fonus begravningsbyrå ligger på Skomakargatan i Luleå, mitt i centrum bredvid Shoppingcentrum ”Smedjan”. Vi täcker upp för hembesök i hela Luleå om du hellre önskar det.

Du är varmt välkommen att kontakta oss i på Fonus begravningsbyrå i Luleå!

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Luleå

Annica Kauppi
Annica Kauppi
Kontorschef / Borgerlig officiant

Finska
Carolina Ekholm
Carolina Ekholm
Kundrådgivare
Jens Buska
Jens Buska
Kundrådgivare

Finska
Katrin Grönlund
Katrin Grönlund
Kundrådgivare/Borgerlig officiant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Luleå.

Besök webbsida