Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Luleå

Hos oss möter du Anna Gudevik, Gösta Ekman, Annica Kauppi, Malin Franzén och Christian Mäki. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi är duktiga på att ordna med blommor, minnesstunder och ge råd i valet av gravstenar och göra det där lilla extra som kunden kanske inte alltid förväntar sig. Vi arbetar med kunden i fokus med känsla och hjärta. Alla på begravningsbyrån gör även hämtningar, kistläggningar och representerar på begravningar. Vi är med dig i hela processen från planering till genomförande.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens jurist i Luleå. Genom deras jurister kan du få hjälp med bouppteckningar, testamenten eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten

Vi har lokala samarbeten med Enströms Interflora och flera solister och musiker för musikaliska inslag vid begravningar. Finns det önskemål om mat och dryck vid minnesstunden har vi samarbete med flera restauranger i Luleå.

Här hittar du oss

Vi befinner oss i en lugn miljö där du får god tid på er med alla frågor och beslut som ska tas. Vår begravningsbyrå ligger på  i Luleå, mitt i centrum bredvid Shoppingcentrum ”Smedjan”. Vi täcker upp för hembesök i hela Luleå om du hellre önskar det.

Du är varmt välkommen att kontakta oss i Luleå!

Anna Gudevik
Anna Gudevik
Kontorschef
Annica Kauppi
Annica Kauppi
Kundrådgivare/Representant
Gösta Ekman
Gösta Ekman
Kundrådgivare/Representant
Malin Franzén
Malin Franzén
Kundrådgivare/Representant
Christian Mäki
Christian Mäki
Kundrådgivare / Representant