Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Luleå

På Fonus begravningsbyrå i Luleå möter du Annica Kauppi, Carolina Ekholm, Jens Buska, Malin Franzén och Katrin Grönlund. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Vi jobbar utifrån Fonuskoncernens värderingar: Ärlighet, Engagemang, Samverkan, Påräknelighet och Omtanke.

Kontakta oss
Måndag - Torsdag 09:00-17:00
Fredag 09:00-16:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Skomakargatan 16 972 33 Luleå

Med anledning av Coronaviruset ❤

För oss är det viktigt, trots Coronatider, att kunna erbjuda personliga kundmöten och begravningsceremonier

Läs mer om hur vi hjälper dig på bästa sätt

Vi som hjälper dig på Fonus i Luleå

Annica Kauppi
Annica Kauppi
Kontorschef och Borgerlig officiant
Pratar även finska
Carolina Ekholm
Carolina Ekholm
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Jens Buska
Jens Buska
Ceremonivärd
Pratar även finska
Katrin Grönlund
Katrin Grönlund
Kundrådgivare, Borgerlig Officiant och Solist
Malin Franzén
Malin Franzén
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Alltid kunden i fokus

Vi är duktiga på att ordna med blommor, minnesstunder och ge råd i valet av gravstenar och göra det där lilla extra som kunden kanske inte alltid förväntar sig. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med kunden i fokus. Alla på begravningsbyrån gör även hämtningar, kistläggningar och representerar på begravningar. Vi är med dig i hela processen från planering till genomförande.

Vi har därmed alla förutsättningar att med trygga händer hjälpa människor i en av de kanske svåraste stunder i livet, oavsett vilken religion eller samfund man tillhör. Vi har möjlighet att hjälpa dig med allt som rör en begravning oavsett var i landet begravningen ska hållas. Fonus begravningsbyrå i Luleå gör gärna hembesök om behov finns för det. Det går bra att ringa oss dygnet runt – vi har en väl fungerande jourgrupp som finns där för er när ordinarie personal gått hem för dagen. Dom som idag jobbar i jourgruppen heter Lotta, Sune, Magnus och Mikael.

Vi har öppnat en lokal i Råneå

Vi hade invigning av Fonus Råneå 15 januari 2020 och vi har som mål att bemanna kontoret varje onsdag mellan kl 10:00 – 14:00. Vi kan naturligtvis ta emot besök även under andra dagar och andra tider om behov finns.

Vi kan allt om begravningar

Vi på Fonus begravningsbyrå i Luleå hjälper till med allt som hör till en begravning så som kista, urna, annons, blommor, gravsten, programkort, tackkort, transporter och att ordna minnesstunder. Önskas solister så finns det flera duktiga lokala förmågor och vår egen Katrin Grönlund är en mycket duktig och anlitad sångerska. Önskas borgerlig officiant så finns vår egna Katrin Grönlund och Annica Kauppi där till er hjälp. Önskas finsktalande personal så går det bra att vända sig till Jens Buska och Annica Kauppi som talar och förstår finska.

Efter begravningsakten sammanställer vi allt i en minnesbok, bestående av bilder, musik, dikter m.m. från begravningen, en uppskattad gåva till anhöriga.

Vi kommer gärna ut och föreläser, och berättar mer om jobbet på en begravningsbyrå och hur vi kan hjälpa till. Ta kontakt med oss så finner vi en dag och tid som passar.

Fonus minnessidor

Du kan även skapa en minnessida på Fonus Minnessidor där man kan lägga in bilder, skriva något vackert till den avlidna och även lägga till ljudfiler samt ”tända ljus” för att visa sitt deltagande allt detta går via en av dödsboet utsedd administratör som godkänner allt innan det publiceras. Personen får en aktiveringskod av oss för att enkelt aktivera sidan, som är mycket uppskattad. Där på minnessidan kan man också publicera hela minnesboken om man önskar det.

Vita Arkivet

Här kan du berätta för dina närmaste om det som är viktigt, så att de en dag slipper att undra. Vita Arkivet kostar ingenting och du kan enkelt göra ändringar när du vill. Du är välkommen in och hämta det Vita Arkivet hos oss på Fonus begravningsbyrå i Luleå.

Lokala samarbeten i Luleå

Fonus begravningsbyrå i Luleå samarbetar med flera lokala förmågor. När det gäller blommor så tar vi hjälp av Interflora Enströms blommor där finns floristen Magnus som oftast är den som iordningsställer vackra kistdekorationer mm han har en lång erfarenhet inom branschen och kan allt om blommor.

När det gäller mat och dryck har vi kontakt med många lokala restauranger och cateringfirmor. Alla leverantörer kan tillgodose de flesta behoven som kan finnas tex specialkost mm.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Luleå. Genom deras jurister kan du få hjälp med bouppteckningar, testamenten eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Luleå

Fonus begravningsbyrå i Luleå har en lugn miljö där du får god tid på er med alla frågor och beslut som ska tas. Fonus begravningsbyrå ligger på Skomakargatan 16 i Luleå, mitt i centrum bredvid Shoppingcentrum ”Smedjan”. Om du kommer med bil och behöver parkering så är det närmast att parkera i Smedjans parkeringshus alternativt Karpens parkeringshus.

Fonus begravningsbyrå i Luleå
Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Måndag - Torsdag 09:00-17:00
Fredag 09:00-16:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Luleå.

Besök webbsida