Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Ludvika

Hos oss på Fonus begravningsbyrå i Ludvika möter du kundrådgivarna Josefin Andersen och Catrine Wåhlberg, som båda även är ceremonivärdar vid begravningar. Chef för kontoret är Andreas Engström. Tillsammans har vi stor och bred erfarenhet av personliga möten och kan se samt vägleda människor i olika situationer. Vi kommer hjälpa och guida dig genom de val du gör i denna märkliga stund, när någon i din närhet har slutat leva. När du kliver in genom dörren hos oss vill vi att du ska känna dig som hemma, vara dig själv och kunna ställa de frågor som du behöver få svar på. Stora som små.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Köpmansgatan 7 771 32 Ludvika

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Ludvika

Josefin Karlsson
Josefin Karlsson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Catrine Wåhlberg
Catrine Wåhlberg
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Andreas Engström
Andreas Engström
Kontorschef

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Fonus Ludvika skapar personliga begravningar

Hos oss planerar du begravningar i Ludvika och omkringliggande samhällen såsom Grangärde, Grängesberg, Säfsen, med flera. Vi kan även planera och genomföra begravningar i hela Dalarna – ja till och med i hela Sverige. Du behöver alltså inte lämna Ludvika för att planera en ceremoni på annan ort. Vi ordnar och genomför alltid begravningar utifrån personliga önskemål. Det finns stor erfarenhet i företaget av att vara värd på begravningar och ceremonier i alla dess former. Vi hjälper dig att utforma en minnesvärd och vacker stund, ett personligt avsked, som lämnar ett fint minne efter sig.

Borgerlig begravning i Ludvika

Med en borgerlig begravning menas en ceremoni som är helt fri och inte religiöst bunden. Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska se ut, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Vi bokar gärna Maria Lidén, Ing-Marie Lerström eller någon annan av våra erfarna borgerliga officianter. De hjälper gärna till med planering och genomförande av de borgerliga begravningarna i Ludvikatrakten.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Ludvika kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Behöver du juridisk hjälp?

Fonus har ett nära samarbete med Familjens Jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat-och familjejuridik. Du kan därför få hjälp och stöd med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor genom oss. När du bokar en tid träffas ni på vår byrå här i Ludvika, enkelt och tryggt.

Hitta till Fonus begravningsbyrå i Ludvika

Vi finns centralt i Ludvika på Köpmansgatan 7 med parkering direkt utanför dörren, men vi gör även hembesök om du hellre önskar det. Meddela oss gärna detta vid bokning av tid så försöker vi lösa det på bästa sätt för alla inblandade.

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Ludvika

Besök webbsida