Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Lorensberg, Storgatan

Här möter du Cecilia Stenberg som är certifierad begravningsentreprenör. Fonus i Lorensberg hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som känns rätt. Varje besök och begravning är unik i sig.

I vårt närområde finns många kyrkor och kapell, Domkyrkan, Oscar Fredriks kyrka, Masthuggskyrkan, Carl Johans kyrka, Hagakyrkan samt kapellen på Västra kyrkogården, Sankt Markus och Sankt Lukas.

Borgerliga begravningar

Vi har ett stort antal samarbeten med officianter, både kommunala och fristående. Kontakta oss gärna om ni önskar få veta mer om borgerliga begravningar.

Miljöbegravning i Lorensberg

På Fonus i Lorensberg erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Behöver du juridisk hjälp?

Fonus har ett nära samarbete med Familjens Jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat-och familjejuridik. Du kan därför få hjälp och stöd med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor genom oss. Familjens Jurist har också sitt kontor på Storgatan mitt i Göteborg.

Lokala samarbeten i Lorensberg

Vi har lokala samarbeten med florister, cateringfirmor och restauranger såsom Henriksons Blomsterhandel, cateringfirman Ordenshusen och Lyckosten. Henriksons Blomsterhandel tar gärna emot våra kunder för personlig service i butiken på Nordhemsgatan. Vi har även samarbete med bland annat Waterfront, Sjömagasinet, Villa Belparc, Parc La Reine och Örgryte Hotell. Vi har ett brett register med solister och musiker.

Hitta Fonus begravningsbyrå  i Lorensberg 

Det är lätt att hitta till Fonus begravningsbyrå som finns på Storgatan 53. Det finns flera bussar och spårvagnar som stannar i närheten av vårt kontor. De bussar som stannar vid hållplatsen Heden är bland andra Grön express, Röd express, Rosa Express stannar vid Hedens busshållplats, buss 50, buss 186, buss 513 och buss 758. Du kommer hit med spårvagn 3 samt 4 eller 5. Hållplatsen heter Valand.

För bilburna finns korttidsparkering på Heden eller i närliggande parkeringshus.

Vi gör hembesök när önskemål finns om det. Om ni är intresserade av att vi ska hålla föreläsningar, kontakta oss gärna.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå Storgatan 53

Cecilia Stenberg är certifierad begravningsentreprenör och började på Fonus 2015 efter flera år på Fjällmans begravningsbyrå.  Cecilia har tidigare arbetat som konsult i flera olika branscher, bland annat IT- och försäkringsbranschen.

Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Cecilia Stenberg
Cecilia Stenberg
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Göteborg

Besök webbsida