Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Lindesberg

Hos Fonus begravningsbyrå i Lindesberg möter du Monica Jomfjäll som hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning. 

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Kristinavägen 26 711 30 Lindesberg

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Lindesberg

Monica Jomfjäll
Monica Jomfjäll
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även engelska
Peter Andersson
Peter Andersson
Kundområdeschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Juridiskt samarbete

Fonus i Lindesberg har ett samarbete med Familjens Jurist i Lindesberg. Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå som hjälper kunder med frågor som rör privat- och familjeliv. Med hjälp av juristerna från Familjens jurist får du som kund stöd och rådgivning i att göra bouppteckningar, skriva testamenten och andra juridiska frågor som kan komma upp.

Lokala samarbeten och aktiviteter

Vi är ute på flera lokala aktiviteter och informerar om vad Fonus kan hjälpa till med. Vi har ett samarbete med lokala cateringfirmor och florister som hjälper våra med kunder utefter era önskemål.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Lindesberg kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Lindesberg

Fonus begravningsbyrå ligger centralt i Lindesberg, du hittar oss på Kristinavägen 26. Vi täcker upp Lindesberg, Guldsmedshyttan, Storå, Vedevåg, Frövi, Fellingsbro och Spannarboda. Vi gör såklart också hembesök om du hellre föredrar det.

Varmt välkommen att kontakta Fonus i Lindesberg!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Lindesberg

Besök webbsida