Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Lidingö

På ett professionellt och personligt sätt möter vi dig/er i en svår stund i livet och som rådgivare Hjälper vi dig på vägen med alla beslut och detaljer som skall fattas inför en begravning, samt ta vara på personligheten, kärleken och minnena efter personen som avlidit. Det speciella och vackra i er relation är något vi tar vara på. Allt för att göra denna sista stund till en hyllning av livet – ett personligt avsked.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Lejonstigen 5 181 32 Lidingö

Vill du ha hjälp att tända ett ljus?

Om du själv inte kan besöka graven under allhelgonahelgen hjälper vi dig gärna att tända ett ljus.

Beställ en ljuständning

Vi som hjälper dig på Fonus på Lidingö

Ann-Catrine Kallträsk
Ann-Catrine Kallträsk
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Linda Myron
Linda Myron
Kundområdeschef

Vi skapar begravningen du önskar

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister, med mera.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus på Lidingö kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen, så erbjuder vi genom Familjens Jurist, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte med  specialister på allt inom familjejuridik.

Hitta Fonus begravningsbyrå på Lidingö

Fonus begravningsbyrå på Lidingö ligger i ljusa, fina lokaler på Lejonstigen 5 precis intill Biograf Grand och ett stenkast ifrån Lidingö centrum, Närliggande busshållplats är Apoteket Tärnan där buss 923 stannar.

Du kan lita på att vi med vår långa erfarenhet och vårt helhjärtade engagemang kommer att göra allt för att skapa ett värdigt och vackert avsked.

Vi erbjuder även hembesök om så önskas för planering av begravning.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Lidingö
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Stockholm City

Besök webbsida