Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Lidingö

På ett professionellt och personligt sätt möter vi dig/er i en svår stund i livet och som rådgivare Hjälper vi dig på vägen med alla beslut & detaljer som skall fattas inför en begravning, samt ta Vara på personligheten, kärleken och minnena efter personen som avlidit. Det speciella och vackra i er relation är något vi tar vara på. Allt för att göra denna sista Stund till en hyllning av livet – ett personligt avsked.

Vi skapar begravningen du önskar

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning.  Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister med mera.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen, så erbjuder vi genom Familjens Jurist, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte med  specialister på allt inom familjejuridik.

Hitta Fonus begravningsbyrå på Lidingö

Fonus begravningsbyrå på Lidingö ligger i ljusa, fina lokaler på Lejonstigen 5 precis intill Biograf Grand och ett stenkast ifrån Lidingö centrum, Närliggande busshållplats är Apoteket Tärnan där buss 923 stannar.

Du kan lita på att vi med vår långa erfarenhet och vårt helhjärtade engagemang kommer att göra allt för att skapa ett värdigt och vackert avsked.

Vi erbjuder även hembesök om så önskas för planering av begravning.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fredrik Wallberg
Fredrik Wallberg
Kundrådgivare/Representant
Ann-Catrine Kallträsk
Ann-Catrine Kallträsk
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Stockholm City

Besök webbsida