Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Leksand

Hos oss möter du Conny Sohlberg och Anneli Bolander. Anneli är kontorschef har bred erfarenhet av att vara representant på begravningar och hjälpa kunder som kundrådgivare. Vi hjälper dig med att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Leksnad som hjälper dig med att genomföra en bouppteckning, skriva testamente eller andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten och aktiviteter i Leksand

Tillsammans med Ing-Marie Lerström från Fonus i Falun anordnar vi informationskvällar och möten tillsammans med våra medlemsorganisationer. Du är alltid välkommen på våra informationskvällar!

Borgerlig begravning i Leksand

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ser ut, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan exempelvis ske i hemmet eller ute i naturen. Ing-Marie Lerström är borgerlig officiant och hjälper oss att planera och hålla i borgerliga begravningar.

Här hittar Fonus begravningsbyrå i Leksand

Fonus begravningsbyrå i Leksand ligger på Norsgatan 27 E. Om man åker bil till begravningsbyrån så åker man på riks 70 från Borlänge och tar av vid södra infarten till Leksand, därefter följer man vägen över bron och sedan svänger vänster direkt efter bron, vi finns i det första huset efter udden. Kommer man från Mora så svänger man in norra infarten vid Statiol och fortsätter vägen fram till Leksands bron och strax innan svänger man höger och vi finns i första huset på vänster sida efter udden.

Vi åker på hembesök dit det finns önskemål, men i första hand Leksand, Siljansnäs och Insjön.

Varmt välkommen att kontakta oss  Fonus begravningsbyrå i Leksand!      

Conny Sohlberg
Conny Sohlberg
Kontorschef / Borgerlig Officiant
Anneli Bolander
Anneli Bolander
Kontorschef
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Leksand

Besök webbsida