Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Leksand

Hos oss på vår fina begravningsbyrå i Leksand möter du kundrådgivare Anneli Bolander med omkring 30 års erfarenhet av branschen, Hélena Dahl och kontorschef Conny Sohlberg. På begravningsbyrån i Leksand finns lång och bred erfarenhet av att hjälpa anhöriga, släkt och vänner med alla frågor som uppstår den dag då någon slutar leva.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Norsgatan 27 F 793 30 Leksand

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Leksand

Conny Sohlberg
Conny Sohlberg
Kontorschef och Borgerlig Officiant
Anneli Bolander
Anneli Bolander
Kundrådgivare

Anneli har bred erfarenhet av att vara ceremonivärd på begravningar och hjälpa kunder som kundrådgivare.

Hélena Dahl
Hélena Dahl
Kundrådgivare

Fonus Leksand skapar personliga begravningar

Hos oss kan du planera och genomföra begravningar i hela Dalarna - till och med i hela Sverige. Vi planerar och genomför begravningar utifrån personliga önskemål och har stor erfarenhet av att vara värd på begravning och ceremonier i olika former. Vi hjälper dig att utforma en minnesvärd och vacker stund, ett personligt avsked, som lämnar fina minnen efter sig.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Leksand som hjälper dig med att genomföra en bouppteckning, skriva testamente och andra familjejuridiska frågor.

Lokala samarbeten och aktiviteter i Leksand

Vi månar om Leksandsbygden och har sedan länge många bra lokala samarbeten med florister, restauranger, solister, m.fl. i Leksand med omnejd.

Conny och Anneli arbetar tillsammans med Ing-Marie Lerström från Fonus i Falun med planering och genomförande av informationskvällar och möten tillsammans med våra medlemsorganisationer och andra intresserade. Kontakta oss gärna om du vill veta mer, och du är såklart alltid välkommen på våra informationskvällar när dessa genomförs!

Borgerlig begravning i Leksand

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ser ut, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Conny Sohlberg och Ing-Marie Lerström från Fonus Falun är båda borgerliga officianter och hjälper gärna till med planering och genomförande av de borgerliga begravningarna i Leksand med omnejd.

Här hittar Fonus begravningsbyrå i Leksand

Fonus begravningsbyrå i Leksand ligger på Norsgatan 27 E. Om du kommer med bil till begravningsbyrån så åker du på riks 70 från Borlänge och tar av vid södra infarten till Leksand. Därefter följer du vägen över bron och sedan svänger vänster direkt efter bron. Vi finns i det första huset efter udden.

Kommer du med bil från Mora så svänger du in norra infarten vid Statoil och fortsätter vägen fram till Leksandsbron, men strax innan bron svänger du höger. Vi finns sedan i första huset på vänster sida efter udden.

Vi åker på hembesök dit det finns önskemål, men i första hand Leksand, Siljansnäs och Insjön.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Leksand!      

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Leksand

Besök webbsida