Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kungälv

Vi tar väl hand om dig och är lyhörd för personliga önskemål. För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att du bokar in ditt besök. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar. Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov.

Vi ordnar din begravning i Kungälv

Våra uppdrag gäller oftast Kungälvs och Ale kommun men även i Göteborg. De flesta begravningarna har vi i Bergsalen på Skogskyrkogården i Kungälv. En mycket vacker lokal där fonden utgörs av det befintliga berget. Där kan man ha både kyrkliga och borgerliga begravningar.

Övriga kyrkor vi ofta besöker är Kungälvs kyrka, Kastalakyrkan och kyrkorna i Romelanda, Kareby, Torsby, Lycke, Harestad, Solberga, Hålta och Marstrand. På Koön finns ett kapell som används även för borgerliga begravningar. I Ale kommun är det i kyrkorna i Surte, Nödinge och Starrkärr där vi oftast får uppdrag att arrangera begravningar.

Om ni vill beställa en begravning i Göteborg eller någon annan ort i Sverige hjälper vi gärna till med det. Genom Fonus nätverk över hela landet har vi lokalkännedom överallt.

Lokala samarbeten i Kungälv

Vi samarbetar med lokala florister i Kungälv och har kontakt med cateringfirmor om det önskas mat och dryck under minnesstunden.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Sveriges största familjejuridiska byrå, Familjens Jurist. Därför kan du få hjälp med familjejuridiska frågor såsom arvskifte, testamente eller bouppteckning.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kungälv

Fonus Begravningsbyrå i Kungälv ligger mycket centralt, mitt för busstationen. Vi har goda parkeringsmöjligheter tvärs över gatan. Lokalerna är mycket lättillgängliga helt i nivå med markplan. Entrén delar vi med Jerkstrands konditori. Kontoret är ibland stängt, när vi är ute på olika begravningsuppdrag. Vi gör hembesök när önskemål finns om det. 

Om ni är intresserade av att vi ska hålla föreläsningar, kontakta oss gärna.

Varmt välkomna att kontakta oss!

Susanne Wedner
Susanne Wedner
Kontorschef
Elis Andersson Norgren
Elis Andersson Norgren
Kundrådgivare/ representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kungälv

Besök webbsida