Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kungälv

Här möte du Johanna Jonsson som hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning från planering till utförande.

Vi tar väl hand om dig och är lyhörd för personliga önskemål. För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att du bokar in ditt besök. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar.

Vi ordnar din begravning i Kungälv

Våra uppdrag gäller oftast Kungälvs och Ale kommun men även i Göteborg. De flesta begravningarna har vi i Bergsalen på Skogskyrkogården i Kungälv. En mycket vacker lokal där fonden utgörs av det befintliga berget. Där kan man ha både kyrkliga och borgerliga begravningar.

Övriga kyrkor vi ofta besöker är Kungälvs kyrka, Kastalakyrkan och kyrkorna i Romelanda, Kareby, Torsby, Lycke, Harestad, Solberga, Hålta och Marstrand. På Koön finns ett kapell som används även för borgerliga begravningar. I Ale kommun är det i kyrkorna i Surte, Nödinge och Starrkärr där vi oftast får uppdrag att arrangera begravningar.

Om ni vill beställa en begravning i Göteborg eller någon annan ort i Sverige hjälper vi gärna till med det. Genom Fonus nätverk över hela landet har vi lokalkännedom överallt.

Miljöbegravning i Kungälv

På Fonus i Kungälv erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Lokala samarbeten i Kungälv

Vi samarbetar med lokala florister i Kungälv och har kontakt med cateringfirmor om det önskas mat och dryck under minnesstunden.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Sveriges största familjejuridiska byrå, Familjens Jurist. Därför kan du få hjälp med familjejuridiska frågor såsom arvskifte, testamente eller bouppteckning.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kungälv

Fonus Begravningsbyrå i Kungälv ligger mycket centralt, mitt för busstationen. Vi har goda parkeringsmöjligheter tvärs över gatan. Lokalerna är mycket lättillgängliga helt i nivå med markplan. Entrén delar vi med Jerkstrands konditori. Kontoret är ibland stängt, när vi är ute på olika begravningsuppdrag. Vi gör hembesök när önskemål finns om det. 

Om ni är intresserade av att vi ska hålla föreläsningar, kontakta oss gärna.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Kungälv

Johanna Jonsson är certifierad begravningsentreprenör och började på Fonus 2010. Johanna har arbetet på flera av kontoren i distriktet bland annat på Första Långgatan. Johanna har stor erfarenhet av samarbete med föreningar från andra kulturer.

Varmt välkomna att kontakta oss!

Johanna Jonsson
Johanna Jonsson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.