Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kungälv

Vi tar väl hand om dig och är lyhörd för personliga önskemål. För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att du bokar in ditt besök. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar. Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Uddevallavägen 5 442 30 Kungälv

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Kungälv

Elis Andersson Norgren
Elis Andersson Norgren
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Susanne Wedner
Susanne Wedner
Kontorschef

Susanne Wedner är diplomerad kundrådgivare och har arbetat på Fonus sedan 2005. Sedan 2006 är hon även borgerlig officiant. Susanne är kontorschef för kontoren i Kungälv, Kortedala, Angered, Hjalmar Brantingsgatan, Torslanda och Stenungsund.

Vi ordnar din begravning i Kungälv

Våra uppdrag gäller oftast Kungälvs och Ale kommun men även i Göteborg. De flesta begravningarna har vi i Bergsalen på Skogskyrkogården i Kungälv. En mycket vacker lokal där fonden utgörs av det befintliga berget. Där kan man ha både kyrkliga och borgerliga begravningar.

Övriga kyrkor vi ofta besöker är Kungälvs kyrka, Kastalakyrkan och kyrkorna i Romelanda, Kareby, Torsby, Lycke, Harestad, Solberga, Hålta och Marstrand. På Koön finns ett kapell som används även för borgerliga begravningar. I Ale kommun är det i kyrkorna i Surte, Nödinge och Starrkärr där vi oftast får uppdrag att arrangera begravningar.

Om ni vill beställa en begravning i Göteborg eller någon annan ort i Sverige hjälper vi gärna till med det. Genom Fonus nätverk över hela landet har vi lokalkännedom överallt.

Lokala samarbeten i Kungälv

Vi samarbetar med lokala florister i Kungälv och har kontakt med cateringfirmor om det önskas mat och dryck under minnesstunden.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Sveriges största familjejuridiska byrå, Familjens Jurist. Därför kan du få hjälp med familjejuridiska frågor såsom arvskifte, testamente eller bouppteckning.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kungälv

Fonus Begravningsbyrå i Kungälv ligger mycket centralt, mitt för busstationen. Vi har goda parkeringsmöjligheter tvärs över gatan. Lokalerna är mycket lättillgängliga helt i nivå med markplan. Entrén delar vi med Jerkstrands konditori. Kontoret är ibland stängt, när vi är ute på olika begravningsuppdrag. Vi gör hembesök när önskemål finns om det. 

Om ni är intresserade av att vi ska hålla föreläsningar, kontakta oss gärna.

Varmt välkomna att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Kungälv
Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kungälv

Besök webbsida