Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kungälv

Vi tar väl hand om dig och är lyhörd för personliga önskemål. För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att du bokar in ditt besök. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar. Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Uddevallavägen 5 442 30 Kungälv

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Kungälv

Susanna Vargfjäll
Susanna Vargfjäll
Kundrådgivare Ceremonivärd
Susanne Wedner
Susanne Wedner
Kontorschef

Susanne Wedner är diplomerad kundrådgivare och har arbetat på Fonus sedan 2005. Sedan 2006 är hon även borgerlig officiant. Susanne är kontorschef för kontoren i Kungälv, Kortedala, Angered, Hjalmar Brantingsgatan, Torslanda och Stenungsund.

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Vi ordnar din begravning i Kungälv

Våra uppdrag gäller oftast Kungälvs och Ale kommun men även i Göteborg. De flesta begravningarna har vi i Bergsalen på Skogskyrkogården i Kungälv. En mycket vacker lokal där fonden utgörs av det befintliga berget. Där kan man ha både kyrkliga och borgerliga begravningar.

Övriga kyrkor vi ofta besöker är Kungälvs kyrka, Kastalakyrkan och kyrkorna i Romelanda, Kareby, Torsby, Lycke, Harestad, Solberga, Hålta och Marstrand. På Koön finns ett kapell som används även för borgerliga begravningar. I Ale kommun är det i kyrkorna i Surte, Nödinge och Starrkärr där vi oftast får uppdrag att arrangera begravningar.

Om ni vill beställa en begravning i Göteborg eller någon annan ort i Sverige hjälper vi gärna till med det. Genom Fonus nätverk över hela landet har vi lokalkännedom överallt.

Lokala samarbeten i Kungälv

Vi samarbetar med lokala florister i Kungälv och har kontakt med cateringfirmor om det önskas mat och dryck under minnesstunden.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Sveriges största familjejuridiska byrå, Familjens Jurist. Därför kan du få hjälp med familjejuridiska frågor såsom arvskifte, testamente eller bouppteckning.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Kungälv kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kungälv

Fonus Begravningsbyrå i Kungälv ligger mycket centralt, mitt för busstationen. Vi har goda parkeringsmöjligheter tvärs över gatan. Lokalerna är mycket lättillgängliga helt i nivå med markplan. Entrén delar vi med Jerkstrands konditori. Kontoret är ibland stängt, när vi är ute på olika begravningsuppdrag. Vi gör hembesök när önskemål finns om det. 

Om ni är intresserade av att vi ska hålla föreläsningar, kontakta oss gärna.

Varmt välkomna att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Kungälv
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kungälv

Besök webbsida