Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kumla

Hos Fonus begravningsbyrå i Kumla möter du Fredrik Pettersson och Oliver Hoyle. Vi hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi ser det som en utmaning att möta människor i en svår och för många ovan situation och finnas som stöd och hjälpa till genom begravningens moment. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Våra samarbetspartners i Kumla

Vi samarbetar med de lokala blomsterhandlare som finns på orten, såsom Birgerssons Blomdesign, Nya Blomstertid samt Åbytorps Handelsträdgård. Om det önskas mat och dryck vid minnesstunder samarbetar vi med olika cateringfirmor i Kumla.

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kumla.

Fonus begravningsbyrå i Kumla

Vår begravningsbyrå har lokaler i ljusa och varma färgtoner med en ändamålsenlig utformning och ett passande möblemang. Begravningsbyrån är handikappanpassat såtillvida att vi har en ramp som vid behov läggs ut över trappsteget vid ingången.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kumla

Sedan flera år ligger Fonus begravningsbyrå på Hagendalsvägen, en affärsgata som sträcker sig västerut från den konstgjorda Kumlasjön ner mot Kumla torg. Begravningsbyrån ligger på vänster sida mellan HSB-kontoret och Stickans Pasta. Det är lätt att hitta hit och det finns goda parkeringsmöjligheter i vår närhet. Vi har parkeringsskivor till utlåning.

Förutom centralorten Kumla täcker vi även upp kommundelarna Ekeby, Hardemo, Hällabrottet, Sannahed och Åbytorp, samt de östra delarna av Hallsbergs kommun såsom Pålsboda och Sköllersta samt övriga delar av Östernärke. Om så önskas gör vi givetvis även hembesök.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Fredrik Pettersson
Fredrik Pettersson
Kontorschef
Oliver Hoyle
Oliver Hoyle
Kundrådgivare
Pratar även engelska
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kumla

Besök webbsida