Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kumla

Hos Fonus begravningsbyrå i Kumla möter du Fredrik Pettersson och Oliver Hoyle. Vi hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi ser det som en utmaning att möta människor i en svår och för många ovan situation och finnas som stöd och hjälpa till genom begravningens moment. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontakta oss
Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Hagendalsvägen 20 692 30 Kumla

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Kumla

Oliver Hoyle
Oliver Hoyle
Kundrådgivare
Pratar även engelska
Fredrik Pettersson
Fredrik Pettersson
Kontorschef

Våra samarbetspartners i Kumla

Vi samarbetar med de lokala blomsterhandlare som finns på orten. Om det önskas mat och dryck vid minnesstunder samarbetar vi med olika cateringfirmor i Kumla.

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kumla.

Fonus begravningsbyrå i Kumla

Vår begravningsbyrå har lokaler i ljusa och varma färgtoner med en ändamålsenlig utformning och ett passande möblemang. Begravningsbyrån är handikappanpassat såtillvida att vi har en ramp som vid behov läggs ut över trappsteget vid ingången.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kumla

Sedan flera år ligger Fonus begravningsbyrå på Hagendalsvägen, en affärsgata som sträcker sig västerut från den konstgjorda Kumlasjön ner mot Kumla torg. Begravningsbyrån ligger på vänster sida mellan HSB-kontoret och Stickans Pasta. Det är lätt att hitta hit och det finns goda parkeringsmöjligheter i vår närhet. Vi har parkeringsskivor till utlåning.

Förutom centralorten Kumla täcker vi även upp kommundelarna Ekeby, Hardemo, Hällabrottet, Sannahed och Åbytorp, samt de östra delarna av Hallsbergs kommun såsom Pålsboda och Sköllersta samt övriga delar av Östernärke. Om så önskas gör vi givetvis även hembesök.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Måndag - Fredag 09:00-16:00

Vi kan vara ute på begravning under våra öppettider. Ring gärna innan du besöker oss!

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kumla

Besök webbsida