Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kumla

Hos Fonus begravningsbyrå i Kumla möter du Fredrik Pettersson och Oliver Hoyle. Vi hjälper dig genom hela processen med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi ser det som en utmaning att möta människor i en svår och för många ovan situation och finnas som stöd och hjälpa till genom begravningens moment. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Hagendalsvägen 20 692 30 Kumla

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Kumla

Oliver Hoyle
Oliver Hoyle
Kundrådgivare
Pratar även engelska
Fredrik Pettersson
Fredrik Pettersson
Kontorschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Våra samarbetspartners i Kumla

Vi samarbetar med de lokala blomsterhandlare som finns på orten. Om det önskas mat och dryck vid minnesstunder samarbetar vi med olika cateringfirmor i Kumla.

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kumla.

Fonus begravningsbyrå i Kumla

Vår begravningsbyrå har lokaler i ljusa och varma färgtoner med en ändamålsenlig utformning och ett passande möblemang. Begravningsbyrån är handikappanpassat såtillvida att vi har en ramp som vid behov läggs ut över trappsteget vid ingången.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Kumla kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kumla

Sedan flera år ligger Fonus begravningsbyrå på Hagendalsvägen, en affärsgata som sträcker sig västerut från den konstgjorda Kumlasjön ner mot Kumla torg. Begravningsbyrån ligger på vänster sida mellan HSB-kontoret och Stickans Pasta. Det är lätt att hitta hit och det finns goda parkeringsmöjligheter i vår närhet. Vi har parkeringsskivor till utlåning.

Förutom centralorten Kumla täcker vi även upp kommundelarna Fjugesta, Ekeby, Hardemo, Hällabrottet, Sannahed och Åbytorp, samt de östra delarna av Hallsbergs kommun såsom Pålsboda och Sköllersta samt övriga delar av Östernärke. Om så önskas gör vi givetvis även hembesök.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kumla

Besök webbsida