Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kristinehamn

På Fonus begravningsbyrå i Kristinehamn utformar och genomför vi personliga begravningar som hyllar det liv som levts. Vi kan hjälpa dig med alla delar såsom blommor, minnesstund och den efterföljande juridiken.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Kungsgatan 33 681 31 Kristinehamn

Vita Arkivet

Att tänka på sin egen begravning kan kännas konstigt, men det är till stor hjälp för dina anhöriga. Berätta hur du vill ha det i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill.

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Kristinehamn

Camilla Johansson
Camilla Johansson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även engelska
Annika Tolonen
Annika Tolonen
Kontorschef

Annika Tolonen tycker att kundkontakt och kundmöten är något av det roligaste och mest givande i sitt arbete. Föreläsningar och informationsträffar där man träffar såväl nya som gamla är något av de roligaste mötena.

Pratar även engelska

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Ett personligt avsked

Fonus i Kristinehamn kan ordna med alla sorters begravningar - borgerliga, kyrkliga eller enligt någon annan trosuppfattning. I lugn och ro går vi igenom era önskemål och tillsammans utformar vi ett personligt avsked. Vi har ett nätverk av lokala samarbetspartners som bland annat kan hjälpa till med mat, dryck och blommor. 

Vi hjälper dig med Vita Arkivet

Vita Arkivet är en fin möjlighet där du själv kan berätta för dina närmaste om det som är viktigt, så att de en dag slipper undra. Det kan till exempel vara önskemål om din egen begravning eller annat som du vill att de ska veta om när du inte längre finns.

Många tycker det är skönt att gå igenom de tankar och frågor man har kring sin egen begravning. Därför hjälper vi gärna till att gå igenom dessa och fylla i dem i Vita Arkivet. Vi försöker också, så ofta vi kan, bjuda in till kundkvällar i Kristinehamn om Vita Arkivet där man kan få information och hjälp.

Vi har ett samarbete med Familjens Jurist

Om du önskar hjälp med familjejuridik såsom testamente, bouppteckning eller arvskifte så kan vår samarbetspartner Familjens Jurist Kristinehamn hjälpa till. De har ett eget kontor i centrala Kristinehamn men kan även träffa kunder i våra lokaler. 

Hitta till Fonus i Kristinehamn

Du hittar vår Fonusbyrå i centrala Kristinehamn på Kungsgatan 33. Hit kan du enkelt ta dig med bil eller kommunalt. Det finns parkeringsmöjligheter cirka 50 meter från vår lokal.

Om du hellre önskar träffa oss i din hemmiljö går det självklart att ordna. Vi kan göra hembesök i hela östra Värmland.

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kristinehamn.

Besök webbsida