Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kristianstad

Hos oss möter du Carina Persson, Per Hiller och Marita Fridén. Vi på Fonus begravningsbyrå i Kristianstad har kundens önskemål i centrum och vi hjälper dig genom hela processen att utforma en personlig och vacker begravning. Vi trivs bäst i mötet med människor och kunna ge råd och stöd i en svår situation.

Miljöbegravning i Kristianstad

På Fonus i Kristianstad erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Lokala samarbeten i Kristianstad

Vi samarbetar med lokala florister som hjälper oss med blommor och musiker för musikaliska inslag vid begravningen. Blommor till begravningen beställer vi efter anhörigas önskan av Jaffa Blommor och Viola Blomsterdesign. Om du önskar catering vid minnestunden har vi samarbete med Gaddaröds Mat HB.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett samarbete med Familjens Jurist i Kristianstad. Familjens Jurist hjälper till med bouppteckningar, testamenten och andra familjejuridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kristianstad

Fonus begravningsbyrå ligger centralt i Kristianstad, nära till både tåg- och buss stationen. Begravningsbyrån ligger nära Kristianstadsbladet, Rådhuset och Stora torg.

Vi täcker upp med hembesök i Krististad, Åhus, Degeberga, Knislinge, Vä, Arkelstorp, Tollarop och Vinslöv med fler.

Varmt välkommen att kontakta oss i Kristianstad!

Carina Persson
Carina Persson
Kontorschef
Marita Fridén
Marita Fridén
Kundrådgivare/Representant
Per Hiller
Per Hiller
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kristianstad

Besök webbsida