Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kopparberg

Fonus i Kopparberg är centralt beläget i huvudorten i Ljusnarsbergs kommun.

Till Kopparberg kommer man med bil, vi har goda parkeringsmöjligheter. Det finns också bra kollektivtrafik till Kopparberg, både tåg och buss. Resecentrum ligger ca 300 meter från Fonus kontoret. Förutom att kontoret är bemannat alla vardagar på förmiddagen, nås vi dygnet runt på telefon. Vi gör gärna hembesök om kunden önskar det.

Kontoret är beläget inte långt från Ljusnarsbergs kyrka som är känt för att vara Sveriges vackraste kyrka. En bit bort ligger Kopparbergs gravkapell med Ljusnarsbergs nya kyrkogård. Vi arrangerar även begravningar i församlingens andra kyrka, Hörkens kyrka som finns i församlingens norra delar.

Kopparberg ligger i Bergslagen med fin natur, både sjöar, berg, dalar och stora skogar. Området är känt för är sin gruvhantering. Opera på Skäret håller sommartid sina omtyckta föreställningar i den gamla virkestorken.

När man mist en anhörig behöver man hjälp med allt som skall göras. Då är du välkommen till oss  på Fonus begravningsbyrå i Kopparberg. Lars-Olof Gustafsson hjälper dig gärna att skapa ett fint och värdigt avslut enligt  dina förväntningar med bland annat planering av begravningsakten och gravsättning. Genom våra övriga Fonusbyråer och kolleger kan vi hjälpa till med att arrangera begravningsakt i hela Sverige. Vi arrangerar inte bara religiösa ceremonier utan även borgerliga begravningsakter.  Vi har bla egna utbildade begravningsofficianter som vi kan anlita.

Hos oss har du fullservice, vilket innebär att du förutom begravningsplanering kan få hjälp med minnesgåvor, blombeställningar, hjälp med att fylla i Vita Arkivet och mm. Vi säljer dessutom bla  ljus, lyktor och vaser. Att beställa en vacker gravsten/gravvård ur vårt stora sortiment hjälper vi dig också med. 

Dessutom erbjuder vi professionell hjälp med bouppteckningar, förvaltning av dödsbon, arvsskiften, familjejuridik mm. genom vår samarbetspartner och dotterföretag Familjens Jurist i Kopparberg.

Här hittar du våra webbtjänster för dig som vill registrera ditt Vita arkiv online, söka efter dödsannonser eller få hjälp att planera en begravning.

Vi finns när du behöver oss.

Lars-Olof Gustafsson
Lars-Olof Gustafsson
Kontorschef
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kopparberg

Besök webbsida