Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kiruna

Hos Fonus begravningsbyrå i Kiruna träffar du Rose-Marie Lasu och Erika Granmyr. Rose-Marie är kontorschef och tycker om mötet med människor och sitt varierande arbete. Erika är kundrådgivare/representant och borgerlig officiant. Erika tycker om mötet med kunder och att tillsammans skapa en personlig begravning.

Borgerlig begravning i Kiruna

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Flera av oss är utbildade borgerliga officianter och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin. Erika är borgerlig officiant och hjälper gärna till med inspiration och råd samt utför den borgerliga begravningen.

Juridiskt samarbete

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Kiruna. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister som kommer regelbundet till vår begravningsbyrå.

Lokala samarbeten i Kiruna

Vi har ett nära samarbete med Interflora i Kiruna som ordnar dekorationer och buketter till begravningsceremonin.

Minneskonserter och öppet hus i Kiruna

Vi åker ut och håller föredrag om Fonus och vår verksamhet hos olika organisationer och föreningar, vårdutbildningar. Varje år anordnar vi en minneskonsert där vi bjuder in anhöriga som vi träffat under året. De lokala musiker och solister som vi anlitar till begravningar brukar då sjunga och spela, det är ljuständning, tal och sen avslutar vi med gemensamt fika.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kiruna

Fonus begravningsbyrå i Kiruna ligger centralt på Mangigatan 26. Vi täcker upp hela Kiruna kommun och vi kan även göra hembesök i Gällivare.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Jessica Bucht
Jessica Bucht
Kontorschef
Erika Granmyr
Erika Granmyr
Kundrådgivare/Representant/ Borgerlig officiant
Rose-Marie Lasu
Rose-Marie Lasu
Kundrådgivare/Vikarie
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kiruna

Besök webbsida