Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kiruna

I livets kanske svåraste stund när man mister en nära anhörig eller vän så finns vi för er.

På begravningsbyrån Fonus i Kiruna där vi hjälper er med allt som rör planering av en begravning. Ni kommer att mötas av genuint kunnande och ett varmt engagemang. Vi gör alltid vårt yttersta så att det ska bli en minnesvärd avskedceremoni för er, oavsett om det är en traditionell eller borgerlig begravning.

Hos oss får du även hjälp med att ordna en vacker och prisvärd gravsten/gravvård. Vi har ett mycket stort sortiment att välja ifrån. Komplettera text på en befintlig gravsten? Givetvis ordnar vi det också.

Det är mycket som behöver göras i samband med ett dödsfall och vi inom Fonus har stor komptens inom alla områden förutom begravning, t ex försäkring, bouppteckning och juridik.

Vill ni hedra någons minne så förmedlar minnesgåvor och blomsterbeställningar till begravningar i hela landet. Vi har dessutom försäljning av gravlyktor, ljus och vaser.

Via hemsidan  kan man till exempel gå vidare till att söka dödsannonser på Fonus Minnessidor, planera inför en begravning på Begravningsplaneraren.

Ge de anhöriga en vägledning genom fylla i och registrera Vita Arkivet online. Vita Arkivet är en hjälp för de efterlevande att få veta önskemål runt begravningen. Kom in till oss så för information och hjälp om hur det går till.

Kiruna står inför en spännande stadsomvandling och allt vad det kommer att innebära både i en nära framtid samt en lång tid framöver. Vårt kontor är beläget på Mangigatan 26 i den nuvarande centrala stadsdelen och vi har öppet alla vardagar, ring oss för aktuella öppettider. Passar det bättre för er så gör vi gärna ett hembesök.

Kontakta oss så, vi besöker gärna föreningar, organisationer och utbildningsställen, för att kostnadsfritt informera om till exempel regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik. 

Erika Granmyr
Erika Granmyr
Kundrådgivare/Representant
Sandra Lasu
Sandra Lasu
Kundrådgivare/Representant
Rose-Marie Lasu
Rose-Marie Lasu
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.