Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlskrona

På Fonus begravningsbyrå i Karlskrona möter du Margareta Svensson, Johnny Andersen, Emelie Dahlör och Mikael Salminen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära och mycket bra samarbete med Familjens Jurist i Karlskrona. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor. Juristbyrån kan också hjälpa till med att göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Läs mer om Livsbesiktning® här.

Lokala samarbeten

I Karlskrona har vi ett mycket bra samarbete med Gylles som hjälper oss med minnesstunder i församlingshemmen. De har ett kuvertpris där det mesta ingår, allt från dukning, personal och mat. Vi samarbetar även med Restaurang Utkiken, där mindre sällskap kan sitta i ett avskilt rum, men även restaurangen används. Med tanke på namnet Utkiken, så har man en fantastisk utsikt över hela Karlskrona.

Vi har samarbeten med flera blomsterhandlare, bl.a. Blomsterkiosken, Trädgårdsplantan och Röda Nejlika i Karlskrona. Floristerna löser det mesta på bästa sätt, allt från traditionella kistdekorationer till lite mer annorlunda önskemål.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Karlskrona

Fonus begravningsbyrå i Karlskrona ligger nära både busshållplats och järnvägsstation. Vid behov av hembesök görs det i hela kommunen.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Margareta Svensson
Margareta Svensson
Kundrådgivare/Representant
Emelie Dahlör
Emelie Dahlör
Kundrådgivare/Representant
Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef
Mikael Salminen
Mikael Salminen
Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Karlskrona

Besök webbsida