Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlskrona

Med ett personligt och medmänskligt bemötande tar vi emot er i våra lokaler på Östra Vittusgatan 30, nära centrum, Hoglands Park och resecentrum i Karlskrona. Även kallad för ”Vindarnas Stad”, Karlskrona är Blekinges residensstad och en gammal örlogsstad.

Vi har funnits på Östra Vittusgatan sedan juni 2013, då vi efter drygt 60 år lämnade våra gamla lokaler. Vi finns nu i en modern, ljus och fräsch miljö. I vår bemannade reception, säljer vi ljus, lyktor, vaser och förmedlar även minnesgåvor till olika fonder. Vill du planera inför livets slut och skriva Vita Arkivet sätter vi oss ner i ett av våra besöksrum, då vi även bjuder på en kopp kaffe. Vi erbjuder även förvaring av ditt Vita Arkiv.

Vi vet att det är viktigt att finnas till i en stund som vidrör något av det svåraste i livet. Vi på begravningsbyrån har lång erfarenhet av att arrangera olika förekommande begravningsceremonier; i svenska kyrkans ordning, andra kristna samfund, ortodoxa, katolska, muslimska, borgerliga och så vidare. Vi hjälper till med allt som rör begravning, från ett personligt avsked till minnesstund. Vi erbjuder många unika och prisvärda tjänster och produkter. Du blir erbjuden fullservice inom försäkring, begravning och gravsten – allt på ett ställe. Men vi vet också att platsen för mötet kan vara viktig, vi hjälper dig därför inte bara på vårt kontor utan även i din hemmiljö eller på webben.

Välkommen till oss i Karlskrona!

Margareta Svensson
Margareta Svensson
Kundrådgivare/Representant
Emelie Dahlör
Emelie Dahlör
Kundrådgivare/Representant
Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef
Mikael Salminen
Mikael Salminen
Representant