Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlskrona

På Fonus begravningsbyrå i Karlskrona möter du Margareta Svensson, Johnny Andersen, Emelie Dahlör och Mikael Salminen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Östra Vittusgatan 30 371 33 Karlskrona

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Karlskrona

Margareta Svensson
Margareta Svensson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Emelie Dahlör
Emelie Dahlör
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Mikael Salminen
Mikael Salminen
Ceremonivärd
Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära och mycket bra samarbete med Familjens Jurist i Karlskrona. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor. 

Lokala samarbeten

I Karlskrona har vi ett mycket bra samarbete med Gylles som hjälper oss med minnesstunder i församlingshemmen. De har ett kuvertpris där det mesta ingår, allt från dukning, personal och mat. Vi samarbetar även med Restaurang Utkiken, där mindre sällskap kan sitta i ett avskilt rum, men även restaurangen används. Med tanke på namnet Utkiken, så har man en fantastisk utsikt över hela Karlskrona.

Vi har samarbeten med flera blomsterhandlare, bl.a. Blomsterkiosken, Trädgårdsplantan och Röda Nejlika i Karlskrona. Floristerna löser det mesta på bästa sätt, allt från traditionella kistdekorationer till lite mer annorlunda önskemål.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Karlskrona

Fonus begravningsbyrå i Karlskrona ligger nära både busshållplats och järnvägsstation. Vid behov av hembesök görs det i hela kommunen.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Karlskrona

Besök webbsida