Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlskoga

Fonus begravningsbyrå i Karlskoga hjälper dig med allt, från dödsfall och begravning till bouppteckning och arvskifte. 

Det vi märkt är att människor tycker det är skönare att tillsammans gå igenom tankar och frågor som man har och redan ha en plan för hur man vill att ens begravning skall gå till.

Lokala samarbete i Karlskoga

Vi försöker att så ofta vi kan bjuda in till våra kontor där vi har kundkvällar och man kan få information och hjälp att fylla i vårt mkt omtyckta Vita Arkiv. Utöver det märker vi att intresset är stort också om de juridiska frågorna man kan ha och då har vi ett nära och bra samarbete med vår samarbetspartner Familjens Jurist.

Vi har flera mkt omtyckta förtäringsställen och ett nära samarbete med de lokala floristerna som alltid finns på plats och gör fantastiska dekorationer.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Karlskoga

Annika Tolonen tycker att kundkontakt och kundmöten är något av det roligaste och mest givande. Föreläsningar och informationsträffar där man träffar såväl nya som gamla är något av det roligaste mötena.

Göran Andersson är vår estet och lägger stort engagemang vid att smycka våra ceremonier och göra det vackert. Han har ett stort intresse för gamla kyrkor och kapell och kommer också på sikt börja ta  borgerliga officiant uppdrag.

Birgitta Höijer Representant har med sitt stora engagemang för orten gjort sig känd  och är en av våra mest omtyckta representanter. Detta märks inte minst när hon genomför ceremonier som borgerlig representant.

Rose Andrejenko beskriver man som lugn, tålmodig och varm. Hon älskar blommor och att få kundmötena att bli det lilla extra.

Annika Tolonen
Annika Tolonen
Kontorschef
Engelska
Birgitta Höijer
Birgitta Höijer
Kundrådgivare/Representant
Göran Andersson
Göran Andersson
Kundrådgivare / Representant
Rose Andrejenko
Rose Andrejenko
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Karlskoga.

Besök webbsida