Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlshamn

Hos oss träffar du Katrin Johansson, Johnny Andersen och Liselott Danewid som kundrådgivare och ceremonivärd. Vi har tillsammans arbetat i nästan 50 år inom begravningsbranschen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Södra Fogdelyckegatan 28 374 36 Karlshamn

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Karlshamn

Katrin Johansson
Katrin Johansson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Liselott Danewid
Liselott Danewid
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd

Liselott Danewid har arbetet på Fonus i nästan åtta år. Hon började på Fonus i Ronneby och arbetar sedan en tid tillbaka på byrån i Karlshamn. Liselott tycker att mötena med alla fantastiska människor är det allra bästa med hennes jobb, allt från kund till präst, musiker, m.fl. Liselott ser alltid till att helheten i ett uppdrag blir så personligt och fint som de anhöriga, och den avlidna, önskar. Hon kan varmt rekommendera anhöriga att använda Evigt minne som blir ett personligt sätt att minnas den som inte längre finns kvar. Förutom byrån i Karlshamn så kan du även träffa Liselott på Fonusbyråerna i Sölvesborg och Ronneby vid behov.

Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i vår vackra natur. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Liselott Danewid är utbildad borgerlig officiant och kan därför planera och hålla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Karlshamn. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor via oss.

Lokala samarbeten i Karlshamn

Vi har ett väldigt bra samarbete vid våra minnesstunder av Port Hotell och Riverside (Hotell Carlshamn).

Blåklintens Blomsterhandel har vårt fulla förtroende för alla typer av blomsterutsmyckningar.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Karlshamn

Vår begravningsbyrå ligger centralt i Karlshamn med närhet till kollektivtrafiken. Bilparkering finns alldeles intill kontoret.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Karlshamn

Besök webbsida