Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlshamn

Hos oss träffar du Katrin Johansson, Johnny Andersen, Olle Glaas och Liselott Danewid som kundrådgivare och representant. Vi har tillsammans arbetat nästan 50 år i begravningsbranschen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Södra Fogdelyckegatan 28 374 36 Karlshamn

Med anledning av Coronaviruset ❤

För oss är det viktigt, trots Coronatider, att kunna erbjuda personliga kundmöten och begravningsceremonier

Läs mer om hur vi hjälper dig på bästa sätt

Vi som hjälper dig på Fonus i Karlshamn

Katrin Johansson
Katrin Johansson
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Olle Glaas
Olle Glaas
Kundrådgivare
Liselott Danewid
Liselott Danewid
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd

Liselott Danewid har arbetet på Fonus i nästan åtta år. Hon började på Fonus i Ronneby och arbetar sedan en tid tillbaka på byrån i Karlshamn. Liselott tycker att mötena med alla fantastiska människor är det allra bästa med hennes jobb, allt från kund till präst, musiker, m.fl. Liselott ser alltid till att helheten i ett uppdrag blir så personligt och fint som de anhöriga, och den avlidna, önskar. Hon kan varmt rekommendera anhöriga att använda Evigt minne som blir ett personligt sätt att minnas den som inte längre finns kvar. Förutom byrån i Karlshamn så kan du även träffa Liselott på Fonusbyråerna i Sölvesborg och Ronneby vid behov.

Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Både Liselott Danewid och Olle Glaas är utbildade borgerliga officianter och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Karlshamn. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Karlshamn

Vi har väldigt bra samarbete vid minnesstunder av Hotellbaren, Port Hotell och Haldakrogen. Haldakrogen sköter all vår catering vid minnesstunder i församlingshem eller i annan lokal.Tidlösa blommor (fd Flora Persson) och Blåklinten i Asarum har vårt fulla förtroende när det gäller allt i blomsterutsmyckning.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Karlshamn

Vår begravningsbyrå i Karlshamn ligger centralt i Karlsham med närhet till den kollektiva trafiken. Bilparkering finns alldeles intill kontoret.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Karlshamn

Besök webbsida