Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlshamn

Hos oss träffar du Johnny Andersen och Liselott Danewid som kundrådgivare och ceremonivärd. Vi har tillsammans arbetat i nästan 50 år inom begravningsbranschen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Södra Fogdelyckegatan 28 374 36 Karlshamn

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Karlshamn

Liselott Danewid
Liselott Danewid
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd

Liselott Danewid har arbetet på Fonus i nästan åtta år. Hon började på Fonus i Ronneby och arbetar sedan en tid tillbaka på byrån i Karlshamn. Liselott tycker att mötena med alla fantastiska människor är det allra bästa med hennes jobb, allt från kund till präst, musiker, m.fl. Liselott ser alltid till att helheten i ett uppdrag blir så personligt och fint som de anhöriga, och den avlidna, önskar. Hon kan varmt rekommendera anhöriga att använda Evigt minne som blir ett personligt sätt att minnas den som inte längre finns kvar. Förutom byrån i Karlshamn så kan du även träffa Liselott på Fonusbyråerna i Sölvesborg och Ronneby vid behov.

Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i vår vackra natur. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Liselott Danewid är utbildad borgerlig officiant och kan därför planera och hålla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Karlshamn. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor via oss.

Lokala samarbeten i Karlshamn

Vi har ett väldigt bra samarbete vid våra minnesstunder av Port Hotell och Riverside (Hotell Carlshamn). Blåklintens Blomsterhandel har vårt fulla förtroende för alla typer av blomsterutsmyckningar.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Karlshamn kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Karlshamn

Vår begravningsbyrå ligger centralt i Karlshamn med närhet till kollektivtrafiken. Bilparkering finns alldeles intill kontoret.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Karlshamn

Besök webbsida