Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlshamn

Hos oss träffar du Katrin Johansson, Johnny Andersen, Olle Glaas och Liselott Danewid som kundrådgivare och representant. Vi har tillsammans arbetat nästan 50 år i begravningsbranschen. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Både Liselott Danewid och Olle Glaas är utbildade borgerliga officianter och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Karlshamn. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Lokala samarbeten i Karlshamn

Vi har väldigt bra samarbete vid minnesstunder av Hotellbaren, Port Hotell och Haldakrogen. Haldakrogen sköter all vår catering vid minnesstunder i församlingshem eller i annan lokal.Tidlösa blommor (fd Flora Persson) och Blåklinten i Asarum har vårt fulla förtroende när det gäller allt i blomsterutsmyckning.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Karlshamn

Vår begravningsbyrå i Karlshamn ligger centralt i Karlsham med närhet till den kollektiva trafiken. Bilparkering finns alldeles intill kontoret.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Katrin Johansson
Katrin Johansson
Kundrådgivare/Representant
Olle Glaas
Olle Glaas
Kundrådgivare
Liselott Danewid
Liselott Danewid
Kundrådgivare/Representant
Johnny Andersen
Johnny Andersen
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Karlshamn

Besök webbsida