Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Karlsborg

På Fonus begravningsbyrå i Karlsborg möter du Johannes Ekström, Inger Westin och Petter Jönsson. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Tillsammans har vi som arbetar på Karlsborgs begravningsbyrå lång erfarenhet och kunnande gällande serviceyrket och arbete med människor i svåra situationer. Vi hjälper dig i alla svåra beslut som ska fattas när en nära anhörig eller vän gått bort. Det kan gälla planering av begravning, dödsannons, minnesstund, gravvård samt gåvohantering.

Vi hjälper dig även med att fylla i Vita Arkivet, den handling som vägleder oss och dina närmaste till ett personligt avsked. Fyll i ditt Vita Arkiv här.

Lokala samarbeten i Karlsborg

I samband med begravningen vill man ofta beställa blommor. Det kan gälla kistdekoration, handbuketter eller sorg dekorationer med hälsningar. Vi försöker att tänka miljömedvetet och har lokala samarbeten med florister. När man beställer blommor av oss på Fonus begravningsbyrå i Karlsborg ser vi också till så att blommorna levereras direkt till begravningen på begravningsdagen.

Under begravningsceremonin vill man ibland att någon ska framföra någon sång eller musikstycke.  Vi hjälper gärna till med förslag på olika solister och musiker som vi kan hjälpa till att anlita för uppdraget. Vi samarbetar med Kanalhotellet när det gäller minnesstunder.

Borgerlig begravning i Karlsborg

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Vi har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Johannes Ekström och Petter Jönsson är utbildade borgerliga officianter och kan därför både planera och hålla i begravningsceremonin.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Skövde. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor av jurister som kommer regelbundet till vår begravningsbyrå i Karlsborg.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Karlsborg

Fonus begravningsbyrå i Karlsborg ligger på Strandvägen 31 med utsikt över Vättern inte långt från Karlsborgs Fästning. Vi erbjuder hembesök i Karlsborg med omnejd.

Varmt välkommen att kontakta begravningsbyrån i Karlsborg!

Johannes Ekström
Johannes Ekström
Kundrådgivare/Representant
Är också: Borgerlig officiant
Petter Jönsson
Petter Jönsson
Kundrådgivare/Representant
Är också: Borgerlig officiant
Inger Westin
Inger Westin
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skövde

Besök webbsida