Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kalmar

Hos oss möter du Michael, Maya, Lars, Anders och Camilla. När vi planerar en begravning, möts vi i besöksrummet. Eller om vi är få till antalet, i något mindre rum. Där går vi igenom punkterna som rör en begravning.

Med dagens mångkulturella samhälle har vi erfarenhet att arrangera olika begravningar beroende på tradition, bakgrund och önskemål. Om borgerlig begravning är aktuellt, kan flera av oss på kontoret medverka som officiant. Lars och Anders har format många personliga begravningar, där anhöriga delat sina önskemål. Detta har skapat mycket nytänkande. Det är berikande på många sätt och inte minst ett stort förtroende vi ges av anhöriga, menar Lars och Anders.

Vi på Fonus begravningsbyrå i Kalmar hjälper även till med att beställa ny gravsten eller komplettera den som redan finns. Vi ger gärna råd hur man kan fylla i Vita Arkivet. Vill man trygga sin ekonomi inför sin egen begravning ger vi viktig information om det.  

Behöver du juridisk rådgivning?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Kalmar som kan hjälpa till med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor. 

Lokala samarbeten i Kalmar

Pensionärsföreningar, fackförbund och skolor är också välkomna att höra av sig till oss. Vi gör gärna besök och informerar om vår verksamhet. Det är ingen tvekan om att ämnet engagerar - tankarna kommer upp till ytan. Därför blir spontana frågor ett naturligt inslag.

Flera väljer Fonus begravningsbyrå, eftersom vi är rikstäckande. En beställning kan göras i Kalmar, även om själva begravningen sker på annan plats i Sverige eller i annat land. Vi har en öppen och tydlig redovisning av våra priser.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Kalmar

Du hittar oss på Fiskaregatan 34 i Kalmar, ett stenkast från Stortorget. Våra lokaler är ljusa, öppna och handikappanpassade. När du passerar entrédörren möter du ganska snart vår kunddisk. Där kan man få hjälp med dina direkta frågor eller hämta broschyrer.

En sak till: vi brygger gärna en kopp kaffe, som kan smaka gott när man planerar viktiga saker i livet.

Välkommen in till oss i Kalmar!

Lars Svensson
Lars Svensson
Kontorschef/Borgerlig officiant
Maya Börjesson
Maya Börjesson
Kundrådgivare/Representant
Michael Sylvan
Michael Sylvan
Kundrådgivare / Representant
Anders Bergsell
Anders Bergsell
Kundrådgivare/Borgerlig officiant
Camilla Bergsell
Camilla Bergsell
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Kalmar.

Besök webbsida