Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Kalmar

Du hittar oss på Fiskaregatan 34 i Kalmar, ett stenkast från Stortorget. Våra lokaler är ljusa, öppna och handikappanpassade. När Du passerar entredörren möter du ganska snart vår kunddisk. Där kan man få hjälp med att köpa gravlyktor, ljus, vaser, anmäla sig till en minnestund eller hedra en avliden med en gåva till någon fond.

I besöksrummet möts vi, när vi planerar en begravning. Eller om vi är få till antalet, i något mindre rum. Där går vi igenom punkterna som rör en begravning. Med dagens mångkulturella samhälle har vi erfarenhet att arrangera olika begravningar beroende på tradition, bakgrund och önskemål. Om borgerlig begravning är aktuellt, kan flera av oss på kontoret medverka som officiant.

Bouppteckning ordnar vi enklast på Juristbyrån. Vi hjälper även till med att beställa ny gravsten eller komplettera den som redan finns. Vi ger gärna råd hur man kan fylla i Vita Arkivet. Vill man trygga sin ekonomi inför sin egen begravning förmedlar vi även begravningsförsäkringar.

Pensionärsföreningar, fackförbund och skolor är också välkomna att höra av sig till oss. Vi gör gärna besök och informerar om vår verksamhet. Det är ingen tvekan om att ämnet engagerar - tankarna kommer upp till ytan. Därför blir spontana frågor ett naturligt inslag.

Flera väljer Fonus begravningsbyrå, eftersom vi är rikstäckande. En beställning kan göras i Kalmar, även om själva begravningen sker på annan plats i Sverige eller i annat land. Vi har en öppen och tydlig redovisning av våra priser, både på kontoret och på Fonus hemsida.

En sak till: vi brygger gärna en kopp kaffe, som kan smaka gott när man planerar viktiga saker i livet. Välkommen in till oss i Kalmar!

Anne Gustafsson
Anne Gustafsson
Kundrådgivare
Lars Svensson
Lars Svensson
Kontorschef
Per Fjällén
Per Fjällén
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.