Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Järfälla

Vi som arbetar här, Åsa Marcusson, Kerstin Övergaard, Magnus Lundqvist och Sanna Berg har lång erfarenhet av att arrangera begravningar av såväl religiös ordning som av borgerlig tradition. Vi är mycket måna om medmänniskan och situationen man kan befinna sig i som anhörig. Vårt mål är att ordna den ceremoni som ni och/eller den bortgångne tänkt sig och ni finner stor lyhördhet och empati hos oss. Vi finns till hands för rådgivning och vägledning hela vägen, både när det gäller begravningen och även annat praktiskt som har med dödsfallet att göra. Det kan vara allt från att beställa dödsannons, val av kista, blommor, tryckta program och gravsten.

Tack vare att Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå kan vi även bistå med att ordna ceremonier i andra delar av landet. Vår transportavdelning utför vid behov både inrikes- och utlandstransporter.

För att säkerställa att vi kan ta emot er på bästa sätt så rekommenderar vi att mötet bokas i förväg, antingen via telefon, e-post eller genom ett personligt besök.

Lokala samarbeten i Järfälla

De florister vi samarbetar med är Kallhälls blomsterhandel och Floristhörnan i Bro. Floristhörnan och Maria Brofalk är även ombud till oss och som kan vara er behjälplig med begravningsplaneringen.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett fint samarbete med Familjens Jurist. Familjens Jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå som har juristkontor över hela Sverige. Deras jurister kan hjälpa dig med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor.

Hitta hit Fonus begravningsbyrå i Järfälla

Välkommen till vårt kontor i Jakobsberg centrum! Med bara några minuters promenad från pendeltågsstationen (uppgång mot centrum) finner du oss i lättillgängliga lokaler på markplan vid torget på Riddarplatsen 21. Vi är väl etablerade i Järfälla kommun såsom Barkarby, Skälby, Viksjö, Kallhäll, Jakobsberg, Kungsängen och Barkarbystaden.

Fri parkering i upp till tre timmar finns nära till hands, antingen i parkeringshus eller på centrumparkeringen. Vi anordnar begravningar i hela Sverige då Fonus är rikstäckande.

Vi finns när du behöver oss - välkommen till Fonus begravningsbyrå i Järfälla!

Åsa Marcusson
Åsa Marcusson
Kontorschef
Kerstin Övergaard
Kerstin Övergaard
Kundrådgivare
Magnus Lundqvist
Magnus Lundqvist
Kundrådgivare/Representant
Sanna Berg
Sanna Berg
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Järfälla

Besök webbsida