Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hudiksvall

Hos oss möter du Ullica Skytt Dempwolf, Henrik Saur och Reimond Dempwolf. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni som stämmer och känns rätt. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Lokala samarbeten i Hudiksvall

Vi har ett gott och nära samarbete med blomsteraffärerna Gröna Systrar och Buketten. Båda butikerna har levererat blommor till oss i flera år. När det gäller restauratörer så har många av församlingshemmen ansvar för minnesstunderna men vi har ett mycket bra samarbete med en catering som heter KA-Matlust, hon fixar allt och är mycket omtyckt för sin matlagning. Friskhuset med sina fina lokaler Årstiderna och Salongen, Restaurang 49:an och Parkhyddan på Köpmanberget är också bra ställen som har en del av våra minnesstunder, vi lyssnar av vad kunden vill ha och sedan är vi behjälpliga om vilket ställe som blir det bästa för dom.

Vi har förmånen att ha duktiga musiker och sjungande solister i Glada Hudik, alltid finns det någon som passar in och jag kan med stolthet säga att de är proffs inom detta. Sång, fiol, gitarr, trumpet, piano, ja vi kan ordna det mesta utifrån kundernas önskemål.

Lokala aktiviteter i Hudiksvall

Förra året hade vi den första minneskonserten här i Hudiksvall och jag kommer snart att dra igång jobbet för detta års evenemang. Det kommer att gå av stapeln oktober-november, när mörkret är som djupast och vi behöver extra mycket ljus och värme. Den blev välbesökt förra året och mycket uppskattad. Vi åker gärna ut i olika grupper och informerar om allt som rör begravning. Då blir det ett tillfälle att komma med frågor från besökare, presentera Vita Arkivet, prata försäkringar och mycket annat.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Gävle, vi har jurist hos oss på kontoret en dag i veckan. I första hand är det Mathias Carlsson, samt Annelie Burman som hjälper våra kunder med bouppteckningar, testamenten eller andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Hudiksvall

Vårt kontor ligger på Storgatan 37, i en av de mest välbevarade fastigheterna i Hudiksvalls stad, i folkmun kallas den ”Gamla Apoteket”.  Denna fastighet byggdes 1832 av bröderna Brun och detta skulle vara ett apotek i många år framöver. Lokalerna restaurerades på 80-talet och allt vackert togs fram igen och är nu den mest välbehållna lokalen i Hudiksvall när det gäller att bevara det ursprungliga.
Vår postadress är: Marknadsgatan 3 824 30 Hudiksvall.

Vi säger aldrig nej till ett hembesök. Vi täcker upp följande orter Hudiksvall, Forsa, Iggesund, Njutånger, Enånger, Dellenbygden, Ljusdal med omnejd, även i Nordanstig kan vi göra hembesök. I Nordanstig har vi ju också vårt ombud Agneta Wallin som har Gnarps blommor. Hon ger service till kunderna kring Gnarp, Harmånger samt Bergsjöområdet.

Ullica Skytt-Dempwolf
Ullica Skytt-Dempwolf
Kontorschef
Reimond Dempwolf
Reimond Dempwolf
Kundrådgivare/Representant

Tyska
Henrik Saur
Henrik Saur
Kundrådgivare/representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.