Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hudiksvall

På ett professionellt och personligt sätt möter vi dig i en svår stund i livet och som rådgivare hjälper vi dig på vägen med alla beslut och detaljer som skall fattas inför en begravning, samt ta vara på personligheten, kärleken och minnena efter personen som avlidit. Allt för att göra denna sista stund till en hyllning av livet – ett personligt avsked.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Marknadsgatan 3 824 30 Hudiksvall
Storgatan 37 824 30 Hudiksvall

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Hudiksvall

Ullica Skytt-Dempwolf
Ullica Skytt-Dempwolf
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Ullica Skytt har jobbat på Fonus i 20 år. Hon vill vägleda sina kunder att möjliggöra att begravningen ska kännas personlig genom det som ögat ser och örat hör när man är familj eller gäst på begravningsceremonin. Känslan av att med ett öppet sinne hjälpa människor i den situation som för många är svår ger den arbetsglädje som är nödvändig för henne.

Reimond Dempwolf
Reimond Dempwolf
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Pratar även tyska
Henrik Saur
Henrik Saur
Kundrådgivare och Ceremonivärd

Vi skapar begravningen du önskar

Hos oss får du professionell hjälp med allt som rör begravningar enligt alla religiösa traditioner eller borgerlig begravning. Vi hjälper dig med allt runt begravningsceremonin och gravsättningen som gravsten, blommor, minnesstund, musik/sång/solister med mera.

Våra leverantörer av blommor är i första hand Buketten i Hudiksvall samt Blomsterboden i Iggesund. Vi har många duktiga solister och olika leverantörer av förtäring till minnesstunder, bl. a Parkhyddan och KA Matlust.

Borgerlig begravning i Hudiksvall

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Den kan till exempel ske i hemmet eller ute i naturen. Möjligheterna är nästintill oändliga. Här är det ni som har en relation till den avlidne som bidrar med er känsla.

Samarbete med Familjens Jurist

Förutom det som rör själva begravningen, så erbjuder vi genom Familjens Jurist, professionell hjälp med allt som rör bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte med specialister på allt inom familjejuridik.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Hudiksvall

Fonus begravningsbyrå på Storgatan 37, i det anrika Gamla Apoteket som bröderna Brun uppförde 1832. Denna fastighet renoverades på 80-talet och restaurationen gjord att det nu är en av Hudiksvalls mest anrika lokaler.

Du kan lita på att vi med vår långa erfarenhet och vårt helhjärtade engagemang kommer att göra allt för att skapa ett värdigt och vackert avsked.

Vi erbjuder även hembesök om så önskas för planering av begravning.
Varmt välkommen att kontakta oss!

Fonus begravningsbyrå i Hudiksvall
Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Hudiksvall

Besök webbsida