Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hova

I en stund av sorg är behovet stort att få möta någon som både har förståelsen och kunnandet för att på bästa sätt hjälpa och vägleda rätt.

Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande.

Behöver du juridisk hjälp?

Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi genom vårt samarbete med Familjens Jurist i Skövde professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning, arvskifte och hjälp med att till exempel skriva testamente eller gåvobrev.

Lokala samarbeten i Hova

I samband med en begravning vill man ofta ha hjälp med beställning av blommor. Det kan gälla kistdekoration, handbuketter eller sorgdekorationer med hälsningar.

Vi samarbetar med de flesta florister som levererar era blommor till i Hova. Enklast för er och miljövänligast för alla är er blombeställning via minnessidor.fonus.se då kommer blommorna till rätt begravning i lagom tid med minimalt med transporter.

Under begravningsceremonin vill man ibland att någon ska framföra någon sång eller musikstycke.  Vi bistår gärna med förslag på olika solister och musiker som vi kan hjälpa till att anlita för uppdraget.

Gällande önskemål om förtäring vid minnesstund efter en begravning försöker vi att tillgodose kundens önskemål så långt det är möjligt. Vi har ett gott samarbete med många konditorier och cateringfirmor i i Norra Skaraborg.

Borgerlig begravning

Vid en begravning eller minnesstund kan man ibland vilja utforma ceremonin helt efter egna idéer och inte vara bunden till en speciell ordning, eller så är man kanske inte medlem i Svenska Kyrkan. I dessa fall kan en borgerlig begravning vara aktuell. Då utformas akten i samråd med de anhöriga med musik, dikter och vad man vill ska ingå i akten.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Hova

Vår begravningsbyrå ligger på Torggatan 31 i Hova. Begravningsbyrån i Hova är ett besökskontor som vi kallar det och inte alltid bemannat så därför ber vi er alltid att ringa oss innan så vi säkert finns på plats.
Vi gör gärna hembesök och kommer till dig istället för att i lugn och ro kunna planera.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Torbjörn Johansson
Torbjörn Johansson
Kontorschef
Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kundrådgivare/representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skövde

Besök webbsida