Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hörby

Hos oss möter du Carl-Magnus Dahlin. Vi hjälper dig genom hela processen med att utforma en vacker och personlig begravning. Vi strävar efter att ha ett empatiskt, lyssnande, öppet och inkännande bemötande.

Varje uppdrag är unikt och vi vill hjälpa dig att skapa ett värdigt och vacker avslut enligt dina önskemål. Fonus begravningsbyrå i Hörby arrangerar såväl borgerliga begravningar som ceremonier enligt alla religiösa traditioner. Carl-Magnus är väldigt bra på att ge råd och tips när det gäller gravstenar.

Miljöbegravning i Hörby

På Fonus i Hörby erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Lokala samarbeten i Hörby

Vi samarbetar med lokala blomsterhandlare som hjälper oss med blommor. Vi  på Fonus begravningsbyrå i Hörby har även kontakt med musiker och solister för musikaliska inslag på begravningen.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Hörby

Fonus begravningsbyrå ligger centralt i Hörby med tre timmars parkering utanför begravningsbyrån. Vårt upptagningsområde omfattar en sträcka från Sjöbo, Hörby och Höör.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Carl-Magnus Dahlin
Carl-Magnus Dahlin
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Hörby

Besök webbsida