Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hofors

Hos Fonus begravningsbyrå i Hofors kommer ni att få hjälp med allt som har med begravningsceremonin att göra. Det kan handla om att nedteckna önskemål i Vita Arkivet, planera och genomföra begravning och minnesstund, bouppteckning, gåvohantering samt beställning och textkomplettering av gravstenar.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Centralgatan 9 813 30 Hofors

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Hofors

Aina Glöggler
Aina Glöggler
Kundrådgivare
Lola Sandberg
Lola Sandberg
Kontorschef och Kundrådgivare

Ett personligt avsked

Vi på Fonus begravningsbyrå i Hofors arbetar med erfarenhet, omsorg och lyhördhet som ledord. För oss är varje möte unikt och varje avsked personligt.

Vi hjälper dig med det stora och det lilla

Fonus i Hofors hjälper dig med allt från begravning och gravsten till bouppteckning och arvskifte. Som både Hofors och Sveriges mest anlitade begravningsbyrå är vi vana att utföra alla typer av begravningstjänster. Ring, mejla eller besök oss för att boka en tid. Här kan du läsa mer om planering av en begravning, om du vill förbereda dig inför ditt möte med oss.

Som begravningsbesökare och inför högtider kan man ibland också behöva råd och hjälp. Ta kontakt med oss så ger vi vägledning angående till exempel blommor, fondgåvor och ljus till Alla Helgons dag.

Hembesök

Skulle ett möte i hemmiljö passa dig bättre? Vi gör hembesök i hela Sandviken med omnejd: Ockelbo, Torsåker, Ovansjö, Storvik och Lingbo. 

Lokala och nationella samarbeten

Fonus begravningsbyrå i Hofors har ett brett lokalt kontaktnät tillhör en nationell organisation. Det gör att vi kan hjälpa dig, oavsett vilka önskemål du har och var i landet du bor. På vår begravningsbyrå har vi nära samarbeten med exempelvis blomsterhandlare och musiker i Sandvikens region, och inom företaget finns ett rikstäckande nätverk och specialistkompetens.

Vita Arkivet - berätta vad som är viktigt

Vita Arkivet är en betydelsefull hjälp till dina anhöriga, och en möjlighet för dig att uttrycka dina tankar och önskemål inför livets slut. Vita Arkivet finns att hämta hos oss på kontoret, men det också också att fylla i Vita Arkivet digitalt.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Sandviken. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Väl mött på Hofors begravningsbyrå!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Gävle

Besök webbsida