Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hjo

Hos Fonus begravningsbyrå i Hjo möter du Johannes Ekström, Inger Westin och Petter Jönsson. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning, från planering till genomförande. I en stund av sorg och eftertänksamhet är behovet stort att få möta någon som både har förståelsen och kunnandet för att på bästa sätt hjälpa och vägleda en människa rätt. Det hoppas vi på Fonus Hjo att vi kan bistå med.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Långgatan 1B 544 30 Hjo

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Hjo

Johannes Ekström
Johannes Ekström
Kundrådgivare, Borgerlig Officiant och Ceremonivärd
Petter Jönsson
Petter Jönsson
Kundrådgivare, Borgerlig Officiant och Ceremonivärd
Inger Westin
Inger Westin
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Otto Jonsson
Otto Jonsson
Kontorschef, Kundrådgivare och Ceremonivärd

Lokala samarbeten i Hjo

Gällande önskemål om mat och dryck vid minnesstund försöker vi att tillgodose kundens önskemål så långt det är möjligt. Vi har ett gott samarbete med många konditorier och cateringfirmor i Hjo med omnejd.

Under begravningsceremonin vill man ibland att någon ska framföra någon sång eller musikstycke. Vi bistår gärna med förslag på olika solister och musiker som vi kan hjälpa till att anlita för uppdraget.

Borgerlig begravning

Vid en begravning eller minnesstund kan man ibland vilja utforma ceremonin helt efter egna idéer och inte vara bunden till en speciell ordning, eller så är man kanske inte medlem i Svenska Kyrkan. I dessa fall kan en borgerlig begravning vara aktuell. Då utformas akten i samråd med de anhöriga med musik, dikter och vad man vill ska ingå i akten. En borgerlig officiant utformar och leder begravningen. Vi har flera utbildade borgerliga officianter som kan hjälpa till.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett nära samarbete med Familjens Jurist i Skövde. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Hjo

Fonus begravningsbyrå i Hjo ligger centralt vid torget. Vi är inte alltid på plats, så därför ber vi er alltid ringa oss för att boka tid eller vid frågor.
Vi gör gärna hembesök och kommer till dig istället för att i lugn och ro kunna planera. 

Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Skövde

Besök webbsida