Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Herrljunga

Hos oss möter du Jessica Persson och Charlotte Bååth. Vi hjälper dig att planera och ombesörja begravningar i alla prisklasser oavsett samfund eller livsåskådning. För oss står den bortgångne och du som anhörig självklart i centrum och vi lägger allra största vikt vid dina önskemål, så att begravningen blir personlig, värdig och vacker.

Du kan även kontakta oss för att planera begravning på annan ort. Genom att Fonus är rikstäckande kan vi samarbeta med kollegor över hela landet.

Borgerlig begravning i Herrljunga

Fonus har stor erfarenhet av att arrangera och genomföra borgerliga begravningar. Vi hjälper dig och guidar dig igenom de många olika valmöjligheter som finns när vi utformar en skräddarsydd begravningsakt. Om du så önskar leder någon av oss ceremonin. I dessa fall brukar vi vilja träffa de närmsta anhöriga för att få ta del av berättelser om den avlidna samt hur denna var som person.

Lokala samarbeten

Vi värnar om det lokala samarbetet på den mindre orten. Vi har goda kontakter med såväl restauranger, florister som cateringföretag.  Fonus begravningsbyrå i Herrljunga hjälper dig att hitta rätt bland det stora utbudet av bland annat mat och blommor. Om du har särskilda önskemål så ordnar vi gärna så att du på egen hand får träffa kocken eller floristen. De liksom vi är angelägna om att begravningen ska bli precis såsom ni vill ha den.

Dödsbo - och familjejuridik

Dina juridiska spörsmål hanterar våra jurister. VI samarbetar med Familjens Jurist. I samband med dödsfall handlar detta ofta om bouppteckningar och arvsskiften. Våra jurister är specialiserade på just familjejuridik och har stor vana av att upprätta testamenten och framtidsfullmakter. Ring oss gärna och fråga oss om våra juridiska tjänster.

Allmänna frågor och föreläsningar

Varmt välkommen att höra av dig också om du har allmänna frågor om begravningar, Vita arkivet, gravstenar. Kanske vill du, ditt företag eller din förening att vi kommer och föreläser om sorg och begravning. Kontakta oss så bokar vi ett föreläsningstillfälle.

Hitta till oss och boka tid

Fonus kontor i Herrljunga ligger på Storgatan 17, nära kyrkan. Vi gör självklart hembesök om du föredrar det. Kontoret i Herrljunga administreras från huvudkontoret i Borås och är inte alltid bemannat. Därför är det bra om du ringer i förväg och bokar tid för ett möte, så att vi säkert är på plats och kan ge dig all den tid som behövs för att ta de beslut som behöver fattas.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Herrljunga

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå i Borås heter Jessica Persson och Andreas Creutz.

Jessica är certifierad begravningsentreprenör och har genomgått Sensus begravningsentreprenörsutbildning. Jessica har arbetat många år som civilekonom men valde mitt i livet en ny karriärväg.

Andreas har arbetat som begravningsentreprenör sedan 2006. Han är även officiant vid borgerliga begravningar. Andreas har en bakgrund som religionsvetare.

Vi har tillgång till finsktalande personal vid behov.

Varmt välkommen att kontakta oss på Fonus begravningsbyrå i Herrljunga!

Jessica Persson
Jessica Persson
Kontorschef
Charlotte Bååth
Charlotte Bååth
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Herrljuga

Besök webbsida