Välkommen till Fonus begravningsbyrå vid Heden i Göteborg

Här, på Storgatan 53 i Göteborg, möter du Cecilia Stenberg, som är certifierad begravningsentreprenör. Cecilia hjälper dig att utforma en personlig och vacker begravning. Hon lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det handlar om att få en bild av vem den avlidne var för att kunna skapa en personlig ceremoni. Varje besök och begravning är unik i sig. Vi hjälper er gärna även med att utforma en gravsten samt kompletteringar befintliga gravstenar med nya namn och årtal.

Då Fonus är en rikstäckande begravningsbyrå kan vi hjälpa dig med att anordna begravningar över hela Sverige oavsett var du själv befinner dig. Vi gör även hembesök när önskemål finns om det. På ett närliggande kontor finns Taru Kurkinen som talar finska. Hon kommer gärna till oss på Storgatan om ni önskar att mötet sker på finska.

I vårt närområde finns många kyrkor och kapell, Domkyrkan, Oscar Fredriks kyrka, Masthuggskyrkan, Carl Johans kyrka, Hagakyrkan samt kapellen på Västra kyrkogården; Sankt Markus och Sankt Lukas.

Borgerliga begravningar

Vi har ett stort antal samarbeten med officianter, både kommunala och fristående. Vid en borgerlig akt har anhöriga möjligheten att själva utforma akten enligt egna önskemål. Kontakta oss gärna om ni önskar få veta mer om borgerliga begravningar.

Vita Arkivet

Välkommen in till oss för att hämta Vita Arkivet, önskar ni hjälp med att fylla i det bokar vi gärna in en tid för er. Vita Arkivet kan man sedan förvara hemma eller registrera det hos oss på Fonus. Genom att fylla i Vita Arkivet visar du omtanke för nära och kära. Det går även bra att fylla i det digitalt.

Behöver du juridisk hjälp?

Fonus har ett nära samarbete med Familjens Jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå inom privat-och familjejuridik. Du kan därför få hjälp och stöd med bouppteckning, arvskifte eller andra juridiska frågor genom oss. Juristen träffar du i samma hus på Storgatan vid Heden i Göteborg.

Lokala samarbeten i Göteborg

Vi har lokala samarbeten med florister, cateringfirmor, restauranger och musiker. Henriksons Blomsterhandel tar gärna emot er för personlig service i butiken på Nordhemsgatan. Vi hjälper er att ordna ett möte med vår duktiga florist. Vi har ett brett utbud av cateringföretag att välja mellan; Ordenshusen, Lyckosten och Aquarelle och vi samarbetar med restauranger såsom Waterfront, Sjömagasinet, Villa Belparc, Hovås Kallbadhus, Gunnebo Slott och Trädgårdar, Villa Odinslund. Vi har ett brett register med solister och musiker, alla med sina olika karaktärer och musikaliska inriktningar.

Kostnadsfria föredrag

Vi gör gärna besök på företag, äldreboenden, föreningar och vårdskolor för att informera om vår verksamhet. Tillsammans med er utarbetar vi ett intressant föredrag helt enligt era riktlinjer. Vi erbjuder föreläsningar med olika inriktningar. Om ni är intresserade av att vi ska hålla föreläsningar, kontakta oss gärna.

Hitta Fonus begravningsbyrå  vid Heden

Det är lätt att hitta till Fonus begravningsbyrå. Vi finns vid Hedens nordvästra hörn på Storgatan 53, precis vid busshållplatsen. Det finns flera bussar och spårvagnar som stannar i närheten av vårt kontor. De bussar som stannar vid hållplatsen Heden är bland andra Grön express, Röd express, Rosa Express och buss 50, buss 186, buss 513 och buss 758. Du kommer hit med spårvagn 3, 4 och 5 och stiger då av vid hållplatsen Valand.

För bilburna finns korttidsparkering på Heden eller i närliggande parkeringshus.

Vi som arbetar på Fonus begravningsbyrå  vid Heden

Cecilia Stenberg är certifierad begravningsentreprenör och har arbetat inom begravningsbranschen inom många år och på Fonus sedan 2015. Cecilia har tidigare arbetat inom bland annat IT, handel, försäkringar och bilbranschen.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Cecilia Stenberg
Cecilia Stenberg
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Göteborg

Besök webbsida