Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hässleholm

Hos oss möter du Carina Persson och Helena Johansson. Vi på Fonus begravningsbyrå i Hässleholm har kundens önskemål i centrum och vi hjälper dig genom hela processen att utforma en personlig och vacker begravning. Vi trivs bäst i mötet med människor och kunna ge råd och stöd i en svår situation.

Lokala samarbeten i Hässleholm

Vi samarbetar med lokala florister som hjälper oss med blommor och musiker för musikaliska inslag vid begravningen. Blommor till begravningen beställer vi efter anhörigas önskan av Blomsterhallen i Tyringe. Önskas minnestund kan vi förmedla detta efter anhörigas önskan. Minnestunder hålls b.la i Församlingshuset i Hässleholm där församlingsvärdinnor sköter minnesstunden. Finns även möjlighet att ha minnesstund på Café Verum, Hembygdsparken m.fl.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett samarbete med Familjens Jurist i Hässleholm. De hjälper till med bouppteckningar, testamenten och andra familjejuridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Hässleholm

Fonus begravningsbyrå ligger centralt i Hässleholm, nära till både tåg- och busstationen. Begravningsbyrån ligger nära Tingshuset, Sparbanken Skåne.

Vi täcker upp med hembesök i Hässleholm, Tyringe, Vittsjö, Sösdala, Bjärnum, och Vinslöv med fler.

Varmt välkommen att kontakta oss i Hässleholm!

Carina Persson
Carina Persson
Kundrådgivare
Helena Johansson
Helena Johansson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Hässleholm

Besök webbsida