Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hässleholm

Hos oss möter du Carina Persson och Helena Johansson. Vi på Fonus begravningsbyrå i Hässleholm har kundens önskemål i centrum och vi hjälper dig genom hela processen att utforma en personlig och vacker begravning. Vi trivs bäst i mötet med människor och kunna ge råd och stöd i en svår situation.

Miljöbegravning i Hässleholm

På Fonus i Hässleholm erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Lokala samarbeten i Hässleholm

Vi samarbetar med lokala florister som hjälper oss med blommor och musiker för musikaliska inslag vid begravningen. Blommor till begravningen beställer vi efter anhörigas önskan av Blomsterhallen i Tyringe. Önskas minnestund kan vi förmedla detta efter anhörigas önskan. Minnestunder hålls b.la i Församlingshuset i Hässleholm där församlingsvärdinnor sköter minnesstunden. Finns även möjlighet att ha minnesstund på Café Verum, Hembygdsparken m.fl.

Behöver du juridisk hjälp?

Vi har ett samarbete med Familjens Jurist i Hässleholm. De hjälper till med bouppteckningar, testamenten och andra familjejuridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Hässleholm

Fonus begravningsbyrå ligger centralt i Hässleholm, nära till både tåg- och busstationen. Begravningsbyrån ligger nära Tingshuset, Sparbanken Skåne.

Vi täcker upp med hembesök i Hässleholm, Tyringe, Vittsjö, Sösdala, Bjärnum, och Vinslöv med fler.

Varmt välkommen att kontakta oss i Hässleholm!

Carina Persson
Carina Persson
Kundrådgivare
Helena Johansson
Helena Johansson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Hässleholm

Besök webbsida