Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Härnösand

På Fonus begravningsbyrå i Härnösand möter du Laila Wessbladh och Ellinor Åhsberg. Vi hjälper dig genom hela processen i att utforma en personlig och vacker begravning.

Vi lägger stor vikt vid att lyssna på dina tankar och önskemål. Det känns viktigt för oss att få hjälpa, stötta och underlätta i en svår situation. Vi sätter stor vikt vid att lyssna till de anhörigas önskemål för att så långt som möjligt medverka till ett fint och minnesvärt avsked, i detta ligger stor fingertoppskänsla och lyhördhet. En begravning är en viktig stund och du ska kunna känna dig trygg med att allt blir som du har tänkt.

Behöver du juridisk hjälp?

I Härnösand har vi ett samarbete med Familjens Jurist i Härnösand. Deras jurister kan hjälpa dig bouppteckningar, testamenten eller andra juridiska frågor. Hos Familjens Jurist kan du göra en kostnadsfri Livsbesiktning®. Det är en genomgång över din familjejuridiska situation som fungerar i förebyggande syfte om din familjesituation skulle förändras.

Borgerlig begravning

Det finns egentligen inga regler för hur en borgerlig begravning ska utformas, vilket lämnar stor frihet för egna önskemål. Ellinor Åhsberg är vår borgliga officiant som har hållit ett stort antal begravningar där hon alltid gör det lilla extra på begravningen. Det kan till exempel vara att lyfta fram en persons musikstil, intressen med mera. På en borglig begravning kan man ta ut svängarna lite mer än vanligt eftersom det är kunden som sätter ramarna.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Härnösand

Fonus begravningsbyrå i Härnösand ligger vackert beläget vid kajen på Skeppsbron 25, det är fri parkering utanför begravningsbyrån. Det kan förekomma begravningsbyrån måste stänga med kort varsel en liten stund, men ni når oss alltid på telefon. Föredrar du hembesök står vi gärna till tjänst. Vi gör hembesök i hela Härnösand.

Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Ellinor Åhsberg
Ellinor Åhsberg
Kundrådgivare/Representant
Laila Wessbladh
Laila Wessbladh
Kontorschef
Talar också engelska
Öppettider Måndag - Fredag 09:00-17:00 Lördag - Söndag Stängt

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Härnösand.

Besök webbsida