Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Haparanda

Vi på Fonus Begravningsbyrå i Haparanda hjälper dig med allt som rör begravningar, från planering till genomförande. Hos oss får du hjälp med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi hjälper till att ordna begravningar i alla prisklasser, oavsett samfund eller livsåskådning.

Klicka här för att kontakta oss
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Storgatan 84B 953 31 Haparanda

Vill du ha hjälp att tända ett ljus?

Om du själv inte kan besöka graven under allhelgonahelgen hjälper vi dig gärna att tända ett ljus.

Beställ en ljuständning

Vi som hjälper dig på Fonus i Haparanda

Jessica Bucht
Jessica Bucht
Kundområdeschef

Fokus på service

Hos Fonus begravningsbyrå i Haparanda får du hjälp genom hela begravningsprocessen. Vårt mål är att alla som besöker oss får den hjälp dem vill ha och att dem känner sig trygga. Det är kunden som är i fokus för oss.

Lokala samarbeten i Haparanda

Vi har ett bra samarbete med lokala blomsterbutiker, förtäringsställen och den lokala tidningen. Vi på Fonus begravningsbyrå i Haparanda har även ett fint samarbete med församlingen, hälsocentralen, ambulansen och polisen.

Vi på Fonus har ett gott samarbete med Familjens Jurist, som hjälper dig med bouppteckning, testamente, framtidsfullmakt och andra juridiska frågor.

Hos oss kan du köpa olika dekorationer och tillbehör

Hos Fonus i Haparanda kan du köpa olika dekorationer och tillbehör för att smycka gravplatsen. Vi erbjuder produkter såsom gravljus, gravlyktor, glaslyktor, vaser, planteringslådor och minnesstenar. I vårt sortiment finns även batteridrivna gravljus och gravlyktor samt extrabatterier.

Till dig som planerar begravning kan vi också erbjuda fotoramar och unika minnesprodukter via vår samarbetspartner Evigt Minne. Till anhöriga och gäster finns även svarta och vita begravningsslipsar och begravningsblommor till försäljning.

Alla våra produkter kan du enkelt betala med Swish.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Haparanda

Fonus begravningsbyrå ligger på Storgatan 84B i Haparanda, ett stenkast från Torneälv. Vi gör hembesök i hela kommunen om du hellre önskar det.

Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Luleå.

Besök webbsida