Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Haparanda

Vi på Fonus Begravningsbyrå i Haparanda hjälper dig med allt som rör begravningar, från planering till genomförande. Hos oss får du hjälp med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi hjälper till att ordna begravningar i alla prisklasser, oavsett samfund eller livsåskådning.

Kontakta oss

Vi är inte alltid på plats, så ring innan du besöker oss.

Storgatan 84B 953 31 Haparanda

Vita Arkivet

Vad vill du ska hända med ditt husdjur när du inte längre finns? Berätta för dina anhöriga i Vita Arkivet. Det kostar ingenting och du kan ändra när du vill. 

Till Vita Arkivet

Vi som hjälper dig på Fonus i Haparanda

Jessica Bucht
Jessica Bucht
Kontorschef

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Fokus på service

Hos Fonus begravningsbyrå i Haparanda får du hjälp genom hela begravningsprocessen. Vårt mål är att alla som besöker oss får den hjälp dem vill ha och att dem känner sig trygga. Det är kunden som är i fokus för oss.

Lokala samarbeten i Haparanda

Vi har ett bra samarbete med lokala blomsterbutiker, förtäringsställen och den lokala tidningen. Vi på Fonus begravningsbyrå i Haparanda har även ett fint samarbete med församlingen, hälsocentralen, ambulansen och polisen.

Vi på Fonus har ett gott samarbete med Familjens Jurist, som hjälper dig med bouppteckning, testamente, framtidsfullmakt och andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Haparanda

Fonus begravningsbyrå ligger på Storgatan 84B i Haparanda, ett stenkast från Torneälv. Vi gör hembesök i hela kommunen om du hellre önskar det.

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretessvillkor gäller.

Vi är inte alltid på plats, så ring innan du besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Luleå.

Besök webbsida