Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Haparanda

Vi på Fonus Begravningsbyrå i Haparanda hjälper dig med allt som rör begravningar, från planering till genomförande. Hos oss får du hjälp med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi hjälper till att ordna begravningar i alla prisklasser, oavsett samfund eller livsåskådning.

Genom att Fonus är rikstäckande, så hjälper jag till att ordna begravningar på andra orter.

Fokus på service

Vårt mål är att alla som besöker mig får den hjälp dem vill ha och att dem känner sig trygg. Det är kunden som är i fokus för oss.

Lokala samarbeten i Haparanda

Vi har ett bra samarbete med lokala blomsterbutiker, förtäringsställen och den lokala tidningen. Vi på Fonus begravningsbyrå i Haparanda har även ett fint samarbete med församlingen, hälsocentralen, ambulansen och polisen.

Vi på Fonus har ett gott samarbete med Familjens Jurist, som hjälper dig med bouppteckning, testamente, framtidsfullmakt och andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Haparanda

Fonus begravningsbyrå ligger på Storgatan 84B i Haparanda, ett stenkast från Torneälv.

Vi gör hembesök i hela kommunen om du hellre önskar det.

Vi som arbetar här

På Fonus begravningsbyrå i Haparanda möter du Jessica Bucht. Vid behov tar jag hjälp av Kristina Blombäck eller Anita Strömbäck, som har lång erfarenhet av begravningar, och arbetar i Kalix.

Hos Fonus begravningsbyrå i Haparanda får du hjälp genom hela begravningsprocessen och Jessica lägger stor vikt vid att utforma en så personlig och vacker begravning som möjligt, och som stämmer in på dina val och önskemål.

Jessica Bucht
Jessica Bucht
Kontorschef
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Luleå.

Besök webbsida