Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Haparanda

Vi på Fonus Begravningsbyrå i Haparanda hjälper dig med allt som rör begravningar, från planering till genomförande. Hos oss får du hjälp med att utforma en personlig och vacker begravning. Vi hjälper till att ordna begravningar i alla prisklasser, oavsett samfund eller livsåskådning.

Kontakta oss

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Storgatan 84B 953 31 Haparanda

Vi hjälper dig fortfarande ❤

För oss är det viktigt, trots coronatider, att erbjuda personliga kundmöten och ceremonier. Vi träffar dig gärna via telefon eller videomöte.

Läs mer här

Vi som hjälper dig på Fonus i Haparanda

Jessica Bucht
Jessica Bucht
Kontorschef

Fokus på service

Hos Fonus begravningsbyrå i Haparanda får du hjälp genom hela begravningsprocessen. Vårt mål är att alla som besöker oss får den hjälp dem vill ha och att dem känner sig trygga. Det är kunden som är i fokus för oss.

Lokala samarbeten i Haparanda

Vi har ett bra samarbete med lokala blomsterbutiker, förtäringsställen och den lokala tidningen. Vi på Fonus begravningsbyrå i Haparanda har även ett fint samarbete med församlingen, hälsocentralen, ambulansen och polisen.

Vi på Fonus har ett gott samarbete med Familjens Jurist, som hjälper dig med bouppteckning, testamente, framtidsfullmakt och andra juridiska frågor.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Haparanda

Fonus begravningsbyrå ligger på Storgatan 84B i Haparanda, ett stenkast från Torneälv. Vi gör hembesök i hela kommunen om du hellre önskar det.

Kontakta oss

Kontakta oss

Jag samtycker till att ni behandlar mina personuppgifter för att kunna kontakta mig. Uppgifterna du lämnar här skickas säkert till kontoret. Meddelandet sparas som längst i tre månader.

Mer information om hur vi hanterar personuppgifter finns att läsa i vår integritetspolicy.

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Luleå.

Besök webbsida