Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Haparanda

Hos oss möter du Kati Sihvola och Sirpa Luukkonen. Vi hjälper dig med allt som rör begravningar, från planering till genomförande. Hos oss får du hjälp med att utforma en personlig och vacker begravning.

Fokus på service

Fonus Begravningsbyrå i Haparanda är en uppskattad byrå. Vi är kända för vår omsorg och respekt, både för de avlidna och för de anhöriga. Vi ställer upp för att hjälpa till de anhöriga alla dagar i veckan, även kvällar och helger.

Kati Sihvola fick 2015 priset Årets service på Näringslivsgalan i Haparanda med motiveringen: 

"Kati har hjärtat på rätta stället, glimten i ögat och ger professionell hjälp och mänsklig omtanke i svåra stunder. God service och vänligt bemötande kännetecknar henne. Hjälpsamheten och det trevliga bemötandet är mycket uppskattad av kunderna. Kati är genom sitt sätt att agera en berömvärd förebild för andra företagare och samhället i övrigt."

Lokala samarbeten i Haparanda

Vårt samarbete med lokala blomleverantörer, cateringfirmor och lokala tidningar är mycket bra. Vi har också ett fint samarbete med församlingen, hälsocentralen, ambulansen och polisen.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Haparanda

Fonus begravningsbyrå i Haparanda ligger på Storgatan 84B nära Torneälven. Givetvis gör vi hembesök i hela kommunen om du hellre önskar det. Om du ringer från utlandet ring: +46922-10044.

Du är varmt välkommen att kontakta oss i Haparanda!

-----

Fonus Hautauspalvelu on tunnettu Haaparannalla hyvästä huolenpidosta ja palvelusta, niin vainajien kuin omaisten suhteen.
Autamme teitä kaikissa hautausalan palveluissa vuorokauden ympäri, myös iltaisin ja viikonloppuisin.
Haaparannan Fonus Hautaustoimiston konttorin aukioloajat ovat
maanantaista - perjantaihin klo 09.00 - 15.00 r.a.
sekä puhelinpäivystys vuorokauden ympäri. +46922-100 44.
Löydät konttorimme osoitteesta Storgatan 84 B.

Meillä on ruotsia ja suomea puhuva henkilökunta.

Kati Sihvola
Kati Sihvola
Kontorschef
Sirpa Luukkonen
Sirpa Luukkonen
Extra kontorspersonal
Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.