Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Halmstad

Du skall känna dig trygg i ditt val av begravningsbyrå. Hos oss möter du vår personal som arbetar efter vår ledstjärna. Med hjärta och inlevelse tillgodoser vi våra kunders förväntningar och behov.

Vi finns för dig och vägleder dig genom alla val om hur du vill utforma begravningsceremonin, oavsett vilket trossamfund man tillhör. Önskas borgerlig begravning har vi egna utbildade officianter. 

Börja planera begravningen

Vi rekommenderar att du bokar en tid för ett möte som brukar vara i 1–2 timmar. På mötet kan du berätta om dina önskemål gällande begravningen i lugn och ro.

Vi på Fonus begravningsbyrå i Halmstad tar upp allt ifrån musik, blommor, val av kista/urna och annons till programkort, ceremonilokal osv. Denna stund är värdefull för oss och hjälper oss att bättre kunna skräddarsy en mer personlig ceremoni.

Borgerlig begravning i Halmstad

Fonus begravningsbyrå har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Berith Hultén och Eva Lunnensten är borgerliga officianter i Halmstad. Ni är välkomna att fråga, om ni vill veta mer om utformandet av en borgerlig begravning.

Miljöbegravning i Halmstad

På Fonus i Halmstad erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

Lokala samarbeten i Halmstad

Vi värnar gärna om våra lokala samarbetspartner för bokning av minnesstunder, som till exempel Svarta Örnshuset med flera.

Fröken Wiolas Blomsterverkstad, Handplockat, Grottans blommor och Rings blommor är några av våra duktiga blomsterbutiker som ofta anlitas för att skapa vackra blomsterarrangemang till olika begravningsceremonier.

Möte via Skype

När familjen bor i olika delar av landet eller världen eller då det av andra anledningar är svårt att komma till vårt kontor så tycker vi att det är en bra lösning att hålla begravningsmötet via Skype. Ni alla eller någon av er kan på så vis delta trots ett fysiskt avstånd. Vi delar skärm med skypedeltagaren för att kunna visa bilder osv. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Information och föreläsningar i Halmstad

Vi besöker gärna utbildningsställen, föreningar och organisationer för att kostnadsfritt informera om till exempel regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Halmstad. Familjens jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå, som erbjuder familjejuridiska tjänster. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Vita Arkivet

Vill man underlätta för sina anhöriga finns Vita Arkivet att fylla i. Där skriver man sina egna önskemål och sina egna tankar om hur begravningen skall vara. Vi kan hjälpa till med att skriva Vita Arkivet och vi förvarar den kostnadsfritt hos oss

Hitta Fonus begravningsbyrå i Halmstad

Fonus i Halmstad finns framför stadsbiblioteket i Halmstad på Axel Olsons gata 6. Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och vi är den enda begravningsbyrå som är rikstäckande. Vilket gör att man kan beställa en begravning hos oss även om den skall ske på annan ort.

För att vara säker på att det finns tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att ni bokar in ert besök i förväg. Ni når oss dygnet runt på telefonnummer 035 – 17 68 44.

Vi som arbetar på Fonus i Halmstad

Vi som arbetar på Fonus i Halmstad heter Berith Hultén, Eva Larsson, Susann Nyvall och Sebastian Andersson.

Berith är kontorschef för Fonus i Falkenberg och Halmstad och arbetar som kundrådgivare. Berith är certifierad begravningsentreprenör och ofta anlitad som borgerlig officiant vid begravningar. Berith har arbetat på Fonus sedan år 2005. 

Eva arbetar på Fonus i Falkenberg och Halmstad. Eva har under många år arbetat med fördjupade processer för att finna vägen till arbete för personer som har ett utanförskap på arbetsmarknaden, personer med funktionsnedsättning, sjukskrivna och arbetslösa. Innan dess har hon arbetat inom sjukvården samt inom servicebranschen.

Susann arbetar på Fonus i Falkenberg och Halmstad. Susann har tidigare arbetat på Fonus i Uddevalla där hon började hösten 2007. 

Sebastian Andersson jobbar som Kundrådgivare/Representant. Han har tidigare arbetat inom finans och försäkringsbranschen, han bor i Halmstad tillsammans med sin sambo, på fritiden gillar han att spela fotboll.

Vi finns när Du behöver oss!

Berith Hultén
Berith Hultén
Kontorschef
Eva Lunnensten
Eva Lunnensten
Kundrådgivare/Representant
Susann Nyvall
Susann Nyvall
Kundrådgivare/Representant
Sebastian Andersson
Sebastian Andersson
Kundrådgivare/Representant
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.

 

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Halmstad.

Besök webbsida