Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Halmstad

Fonus begravningsbyrå i Halmstad hjälper dig med allt, från dödsfall och begravning till bouppteckning och arvskifte. Vi har telefonjour dygnet runt.

Fonus i Halmstad finns framför stadsbiblioteket i Halmstad på Axel Olsons gata 6. Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och vi är den enda begravningsbyrå som är rikstäckande. Vilket gör att man kan beställa en begravning hos oss även om den skall ske på annan ort.

Du skall känna dig trygg i ditt val av begravningsbyrå. Hos oss möter du vår personal som arbetar efter vår ledstjärna Med hjärta och inlevelse tillgodoser vi våra kunders förväntningar och behov. Vi finns för dig och vägleder dig genom alla val om hur du vill utforma begravningsceremonin, oavsett vilket trossamfund man tillhör. Önskas borgerlig begravning har vi egna utbildade officianter.

Vill man underlätta för sina anhöriga finns Vita Arkivet att fylla i. Där skriver man sina egna önskemål och sina egna tankar om hur begravningen skall vara. Vi kan hjälpa till med att skriva Vita Arkivet och vi förvarar den kostnadsfritt hos oss. Vi samarbetar med Familjens Jurist i Halmstad.

För att vara säker på att det finns tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att ni bokar in ert besök i förväg. Ni når oss dygnet runt på telefonnummer 035 – 17 68 44.

Vi finns när Du behöver oss!

Jan-Olof Rosenberg
Jan-Olof Rosenberg
Kontorschef
Susann Nyvall
Susann Nyvall
Kundrådgivare/Representant
Berith Hultén
Berith Hultén
Kundrådgivare/Representant
Anne-Li Wetterqvist
Anne-Li Wetterqvist
Tjänstledig
Öppettider Måndag – fredag 09:00 – 17:00

I de fall vi inte är på plats är vi ute på begravning. Vi rekommenderar därför att ni ringer innan ni besöker oss.