Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Halmstad

Du ska känna dig trygg i ditt val av begravningsbyrå. Hos oss möter du vår personal som arbetar efter vår ledstjärna. Med hjärta och inlevelse tillgodoser vi våra kunders förväntningar och behov. Vi finns för dig och vägleder dig genom alla val om hur du vill utforma begravningsceremonin, oavsett vilket trossamfund man tillhör. Önskas borgerlig begravning har vi egna utbildade officianter.

Klicka här för att boka ett möte
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Axel Olsons gata 6 302 27 Halmstad

Välkommen till oss för att hämta ett gratis gravljus

Vi som hjälper dig på Fonus i Halmstad

Eva Lunnensten
Eva Lunnensten
Kundrådgivare, Borgerlig officiant och Ceremonivärd
Susann Nyvall
Susann Nyvall
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Magnus Ziegler
Magnus Ziegler
Kundrådgivare och Ceremonivärd
Berith Hultén
Berith Hultén
Kundområdeschef och Borgerlig officiant

Berith Hultén är certifierad begravningsentreprenör och blir ofta anlitad som borgerlig officiant vid begravningar. Berith har arbetat på Fonus sedan år 2005.

Håll dina minnen levande med Minneshjälpen

Vi bär alltid med oss dem vi älskar i våra minnen. Minneshjälpen är ett verktyg som kan hindra dessa minnen från att blekna. 

Testa Minneshjälpen

Börja planera begravningen

Vi rekommenderar att du bokar en tid för ett möte som brukar vara i 1–2 timmar. På mötet kan du berätta om dina önskemål gällande begravningen i lugn och ro.

Vi på Fonus begravningsbyrå i Halmstad tar upp allt ifrån musik, blommor, val av kista/urna och annons till programkort, ceremonilokal osv. Denna stund är värdefull för oss och hjälper oss att bättre kunna skräddarsy en mer personlig ceremoni.

Borgerlig begravning i Halmstad

Fonus begravningsbyrå har stor erfarenhet av borgerliga begravningar och kan hjälpa till med råd och idéer. Berith Hultén och Eva Lunnensten är borgerliga officianter i Halmstad. Ni är välkomna att fråga, om ni vill veta mer om utformandet av en borgerlig begravning.

Lokala samarbeten i Halmstad

Vi värnar gärna om våra lokala samarbetspartner för bokning av minnesstunder, som till exempel Svarta Örnshuset, Konditori Regnbågen, Börjes konditori, med flera.

Fröken Wiolas Blomsterverkstad, Handplockat, Trädgårdscompaniet, Grottans blommor och Rings blommor är några av våra duktiga blomsterbutiker som ofta anlitas för att skapa vackra blomsterarrangemang till olika begravningsceremonier.

Digitalt möte/videomöte

När familjen bor i olika delar av landet eller världen, eller då det av andra anledningar är svårt att komma till vårt kontor, så tycker vi att det är en bra lösning att hålla begravningsmötet digitalt. På så vis kan alla delta trots fysiska avstånd. Vi delar då skärmen med deltagarna som finns med digitalt för att kunna visa bilder osv. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.  

Information och föreläsningar i Halmstad

Vi besöker gärna utbildningsställen, föreningar och organisationer för att kostnadsfritt informera om till exempel regelverket kring begravningar, försäkringar eller juridik.

Samarbete med Familjens Jurist

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Halmstad. Familjens jurist är Sveriges största familjejuridiska byrå, som erbjuder familjejuridiska tjänster. Du kan därför få hjälp med bouppteckningar, testamenten och andra juridiska frågor.

Vita Arkivet

Vill man underlätta för sina anhöriga finns Vita Arkivet att fylla i. Där skriver man sina egna önskemål och sina egna tankar om hur begravningen skall vara. Vi på Fonus i Halmstad kan hjälpa till med att skriva Vita Arkivet och vi förvarar den kostnadsfritt hos oss.

Hitta Fonus begravningsbyrå i Halmstad

Fonus i Halmstad finns framför stadsbiblioteket i Halmstad på Axel Olsons gata 6. Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och vi är den enda begravningsbyrå som är rikstäckande. Vilket gör att man kan beställa en begravning hos oss även om den skall ske på annan ort.

För att vara säker på att det finns tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att ni bokar in ert besök i förväg.

Följ oss på Facebook!

Nu kan du följa oss på Facebook @fonushalmstad

Fonus begravningsbyrå i Halmstad
Boka ett personligt möte hos oss:
Måndag - Fredag 09:00-17:00

Vill du besöka oss, ring gärna innan för att säkerställa att vi är på plats. Du når oss på telefon dygnet runt.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Halmstad.

Besök webbsida