Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Hällefors

Fonuskontoret i Hällefors är centralt beläget på orten.

Till Hällefors kommer man med bil, vi har goda parkeringsmöjligheter. Ca 200 meter från kontoret ligger resecentrum för kollektivtrafik.  Förutom att kontoret är bemannat måndagar på förrmiddagen, nås vi på telefon dygnet runt. Vi gör gärna hembesök om du så önskar.

Kontoret är beläget inte långt från Hällefors kyrka där även gravkapellet ligger. En bit bort ligger Hällefors södra kyrkogård. Vi arrangerar även begravningar i Grythyttans kyrka och gravkapell.

Hällefors och Grythyttan ligger i Bergslagen med fin natur, sjöar, berg, dalar, stora skogar.

I Grythyttan finns det kända gästgiveriet, Måltidens Hus med sina utbilningar och Tore Wretman-museet.

När man mist en anhörig behöver man hjälp med allt som skall göras. Då är du välkommen till oss  på Fonus begravningsbyrå i Hällefors. Lars-Olof Gustafsson hjälper dig gärna att skapa ett fint och värdigt avslut enligt dina förväntningar med bland annat planering av begravningsakten och gravsättning. Genom våra andra Fonusbyråer och kolleger kan vi hjälpa till med att arrangera begravningsakt i hela Sverige. Vi arrangerar inte bara religiösa ceremonier utan även borgerliga begravningsakter. Vi har bl a egna utbildade begravningsofficianter som vi kan anlita.

Hos oss har du fullservice, vilket innebär att du förutom begravningsplanering kan få hjälp med minnesgåvor, blombeställningar och hjälp med att fylla i Vita Arkivet. Vi säljer dessutom bla  ljus, lyktor och vaser. Att beställa en vacker gravsten/gravvård ur vårt stora sortiment hjälper vi dig också med. 

Dessutom erbjuder vi professionell hjälp med bouppteckningar, förvaltning av dödsbon, arvsskiften, familjejuridik mm. genom vår samarbetspartner och dotterföretag Familjens Jurist.

Här hittar du våra webbtjänster för dig som vill registrera ditt Vita arkiv onlinesöka efter dödsannonser eller få hjälp att planera en begravning.

Vi finns när du behöver oss.

Öppettider

Kontoret är inte alltid bemannat, så ring innan ni besöker oss.

Familjens Jurist

Juridiska frågor?

Vi samarbetar med Familjens Jurist i Hällefors

Besök webbsida