Kontakta din lokala begravningsbyrå dygnet runt eller ring 0771 87 00 87

Sidförslag
  Begravningsbyråer
   Söker du en minnessida eller dödsannons? De hittar du på  Fonus minnessidor 

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Olskroken

   Fonus i Olskroken är med er i hela processen från planering av begravningsceremonin till genomförande. Vi gör det där lilla extra som kanske inte alltid förväntas, allt för att ert avsked ska bli ett personligt och vackert minne. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med er i fokus.

   Boka ett personligt möte, helgfria vardagar 9.00-17.00 eller enligt överenskommelse.
   Vill du besöka oss, ring innan för att säkerställa att vi är på plats.

    

   Vi utför hämtningar och svarar i telefon dygnet runt, alla dagar i veckan.

   Norra Gubberogatan 7 416 63 Göteborg

   Välkommen till Fonus begravningsbyrå i Olskroken

   Fonus i Olskroken är med er i hela processen från planering av begravningsceremonin till genomförande. Vi gör det där lilla extra som kanske inte alltid förväntas, allt för att ert avsked ska bli ett personligt och vackert minne. Vi arbetar med känsla och hjärta, alltid med er i fokus.

   Boka ett personligt möte, helgfria vardagar 9.00-17.00 eller enligt överenskommelse.
   Vill du besöka oss, ring innan för att säkerställa att vi är på plats.

    

   Vi utför hämtningar och svarar i telefon dygnet runt, alla dagar i veckan.

   Norra Gubberogatan 7 , Göteborg

   Vi som hjälper er på Fonus i Olskroken

   På Fonus begravningsbyrå i Olskroken arbetar Jessica och Josefin. Tillsammans har vi många års erfarenhet av begravningsbranschen och vi hjälper er i alla de svåra beslut som ska fattas då en nära anhörig eller vän har avlidit. Vi hjälper er hela vägen med allt som har med begravningen att göra, från hämtning av den avlidna till gravsättning och val av gravsten.

   Jessica Persson
   Jessica Persson
   Kundområdeschef, Kundrådgivare och Borgerlig officiant

   Jessica Persson är certifierad begravningsentreprenör och har genomgått Sensus begravningsentreprenörsutbildning. Under många år arbetate hon som civilekonom men mitt i livet valde hon en ny karriärväg. Jessica agerar borgerlig officiant och anlitas för att leda er borgerliga begravningsceremoni.

   Josefin Nyström
   Josefin Nyström
   Kundrådgivare och Ceremonivärd
   Våra kunder från hela Sverige berättar

   Vi skapar en personlig begravning

   Vi har gedigen kunskap och erfarenhet av att planera och genomföra alla sorters begravningar, oavsett religiöst samfund och livsåskådning. För oss är det viktigt att hylla det liv som levts. Därför lägger vi stor vikt vid att lära känna er som anhörig och få veta mer om den avlidna, allt för att kunna utforma en personlig begravningsceremoni som blir till ett ljust minne.

   För att vara säker på att vi har tid att sitta ner i lugn och ro rekommenderar vi att ni bokar in ert besök. Ett kundbesök för en begravning kan variera stort i tid, men som vägledning kan det vara bra att räkna med 1,5 till 3 timmar.

   Många begravningar arrangerar vi i kapellet på Östra kyrkogården, ett vackert kapell där vi har både kyrkliga och borgerliga begravningar. Kyrkor vi ofta besöker är S:t Pauli, Örgryte gamla, Björkekärrs och Härlanda.

   Om ni önskar en finsktalande kundrådgivare så hjälper vi er. Vår kollega Taru, som arbetar på ett närliggande kontor, är finsktalande och kommer gärna till vårt kontor i Olskroken om ni önskar.

   Borgerlig begravning i Göteborg

   Om den avlidna inte var medlem i Svenska kyrkan, eller om ni vill utforma ceremonin helt efter egna idéer utan att vara bunden till en speciell ordning, kan en borgerlig begravning vara aktuell.

   Vid en borgerlig begravning finns det många sätt att låta avskedet spegla den avlidna. Egentligen finns det inga regler eller begränsningar, och alla som vill kan begravas borgerligt även om man tillhör Svenska kyrkan eller något annat trossamfund. Vi på Fonus har lång erfarenhet och kan ge er råd och hjälp för att skapa en personlig borgerlig begravning.

   Vi finns i hela Sverige

   Fonus finns i hela Sverige, så vi kan givetvis hjälpa till att planera en begravning var som helst i landet. Vi kan ha ett samtal på orten där ni bor, och sedan lämnar vi över ärendet till våra kunniga kollegor på den ort där begravningen ska äga rum. Vår transportavdelning utför vid behov både transporter i Sverige och utomlands. Läs mer om internationell transport här.

   Miljöbegravning i Olskroken

   På Fonus i Olskroken erbjuder vi miljöbegravningar. En miljöbegravning innebär att alla delar, från planering till genomförande och minnesstund, sker med så liten miljöpåverkan som möjligt. Här kan du läsa mer om miljöbegravningar.

   Samarbeten med lokala aktörer i Olskroken och närområdet

   Vi på begravningsbyrån i Olskroken har lokala samarbeten med florister och cateringfirmor i Olskroken och runtom i Göteborg. De hjälper oss med leverans med blommor samt om det önskas mat och dryck vid minnesstunden.

   Behöver ni juridisk hjälp?

   Förutom det som rör själva begravningen erbjuder vi, genom vårt nära samarbete med Familjens Jurist i Göteborg på Storgatan, professionell hjälp med bouppteckning, dödsboförvaltning och arvskifte. Familjens Jurist i Göteborg har kunskap och erfarenhet att hjälpa er med all form av familjejuridik.

   Aktivera medlemsförmån

   Om någon av er anhöriga är, eller den avlidna var, medlem i någon av våra ägarorganisationer har ni rätt till förmåner hos oss. Läs mer och aktivera medlemsförmån.

   Kostnadsfria föredrag

   Vi gör gärna besök på företag, äldreboende, föreningar, vårdskolor med mera. Här berättar vi om hur och vad vi arbetar med rörande begravning, försäkring, juridik och vårt Vita Arkiv. Vi berör bland annat ämnen som sorg och vi anpassar vår föreläsning till ert behov och till den grupp vi talar inför. Våra föreläsningar är alltid kostnadsfria.

   Hitta till Fonus begravningsbyrå i Olskroken

   Fonus begravningsbyrå ligger på Norra Gubberogatan i Olskroken. Det går spårvagnar och stadsbussar som stannar vid Olskrokstorget. Kommer ni med bil finns det parkering på gatan precis utanför begravningsbyrån och vi har en egen kundparkering. Vi gör även hembesök om ni hellre önskar det.

   Varmt välkommen till oss på Fonus begravningsbyrå i Olskroken!

   Fonus begravningsbyrå i Olskroken
   Fonus är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande och finns i hela landet. Få hjälp med att planera din begravning
   Magnus Ladulåsgatan 65
   Stockholm
   Stockholm
   11827
   Sweden